Bubbelduik

Op recreatiepark De Achterste Hoef in Bladel geven wij gedurende de vakantieperiode wekelijks een “Bubbelduik” waarin kinderen vanaf de leeftijd van 10 t/m 14 jaar zelf kunnen ervaren hoe het is om onderwater adem te halen.

introductieduik

Het bubbelduik programma duurt in totaal 60 minuten. Na de nodige uitleg gaan de kinderen onder begeleiding van een duikinstructeur het zwembad in. Met een echte duikuitrusting ervaren ze hoe het is om onderwater adem te halen. Een gedeelte van het binnenzwembad zetten wij daarom ook af gedurende de bubbelduik. De kinderen kunnen dan in dit gedeelte vrij duiken en spelen.

Kinderen moeten in het bezit zijn van een geldig zwemdiploma en in een goede gezondheid verkeren. Gezien de corona maatregelen vragen wij bij eventuele twijfel dit aan te geven aan de duikinstructeur. Wij dragen zorg voor het reinigen van de duikuitrusting voor en na aanvang van de duik.

Bekijk de beschikbare data en stuur een Whatsapp met de naam van het kind (voor- achternaam) en leeftijd. Wij checken nogmaals de beschikbaarheid en nemen dan contact op. 

Aanmelden kan tot 24 uur voor aanvang vanwege de voorbereiding. Betalen kan contant of via een Tikkie.


Overzicht: 
Datum:Woensdag.
Tijden:18:30 tot 19:30 uur.
Locatie:Binnenzwembad van Recreatiepark De Achterste Hoef.
Leeftijd:10 t/m 14 jaar.
Data:Beschikbare data klik hier.
Aanmelden:Via Whatsapp op tel 06-50961460.
Prijs:€ 17,50 p.p.