Corona duikcursus vakantie

Op zoek naar een leuke bezigheid tijdens de zomervakantie? Kom dan naar recreatiepark de Achterste Hoef in Bladel (Noord-Brabant) en volg daar bij ons een 3 daagse PADI Open Water Diver duikcursus.

“Het officiΓ«le en overal ter wereld erkende duikbrevet om te mogen duiken tot 18 meter diepte!”

Ook zeker een aanrader als u na de corona periode op vakantie in het buitenland wil gaan duiken!

Om te beginnen zijn wij vanwege de corona maatregelen helaas nog niet gestart met de PADI Open Water Diver duikcursussen. Wij starten namelijk in een verwarmd binnenzwembad en deze zijn zeker t/m 11 mei 2021 gesloten.

Heel begrijpelijk is het dus dat veel mensen nog niet de stap nemen om nu al een volledige aanmelding te doen en een data vast te zetten met het risico dat alles niet door kan gaan. Vandaar dat wij de volgende aanbieding doen:

  • alle aanmeldingen zijn vrijblijvend zonder verdere kosten
  • u kunt “data in overleg” of al een voorkeurs data aangeven
  • u betaald eventueel al wel voor het online theorie gedeelte

De theorie kunt u namelijk al wel helemaal corona proef afronden en is een jaar geldig. De kosten voor het praktijk gedeelte betaald u pas zodra wij weer open mogen en een data met u kunnen afspreken.

Heeft u op de cursusdata toch corona, dan is kosteloos verzetten ook geen enkel probleem natuurlijk.

Voorbeeld berekening: PADI Open Water Diver duikcursus compleet – cursusprijs 449 euro. Betaling voor de online theorie 185 euro (prijs vanuit PADI). U betaald het restbedrag 449 – 185 = 264 euro pas later en zit tot die tijd dus nergens aan vast. Aanmelden en info via deze link: PADI Open Water Diver.

Vragen over bovenstaande uitleg? Bel 06-50961460, whatsapp of e-mail gerust.