Corona virus duikcursus update

Wij kunnen eindelijk positief updaten dat het binnenzwembad weer open is. Dit natuurlijk met de nog geldende corona-maatregelen in acht genomen waaronder de 1,5 meter afstand houden. Het protocol is hier te vinden.

Vanuit de cursus standaarden gezien beginnen wij vanwege de corona maatregelen met cursisten die de 1,5 meter afstand niet hoeven aan te houden. Ofwel gezinnen of personen uit hetzelfde huishouden.

Voor losse cursisten zijn wij aan het kijken naar de mogelijkheden vanwege de 1,5 meter afstand regel. Problemen boven water zijn o.a. aantrekken duikpak, elkaar controleren, gebruik van de alternatieve luchtvoorziening.

Een ademautomaat en duikbril geven daarnaast natuurlijk wel veiligheid, met name gaat het over de besmetting vanuit aanraking of via uitrusting.

Tot die tijd vanwege de corona-maatregelen:

  • aanmeldingen kosteloos verzetten of annuleren
  • u kunt al wel direct aan de online theorie beginnen
  • u zit buiten de online theorie nog nergens aan vast
  • extra korting bij aanschaf van een duikbril en snorkel

Als losse cursist aanmelden is momenteel dus wel mogelijk, inplannen is echter even in overleg. Kies daarom bij aanmelding graag “Data in overleg”.

Wist u tot slot dat uw duikbrevet levenslang geldig is. Dit jaar in Nederland op vakantie? Kom naar recreatiepark De Achterste Hoef en verblijf daar tijdens uw duikcursus.