Corona virus duikcursussen

Vanuit Duikcursus.nl een uitleg hoe wij momenteel omgaan met de geldende corona-maatregelen vanuit het kabinet zoals de sluiting van alle sportfaciliteiten waaronder ook de zwembaden.

Wij werken natuurlijk met kleinere groepen dus dat is het probleem niet, al zijn wij wel afhankelijk van de opening van het recreatiepark welke nu uitgesteld is tot minimaal 17 april (of langer).

Wij houden nu echter de mogelijkheid aan om vanaf 1 mei weer cursisten in te gaan plannen voor een duikcursus. Het kabinet zal op 21 april bekend maken of de zwembaden weer open gaan.

Mocht een duikcursus vanaf 1 mei toch verzet moeten worden door de corona-maatregelen dan is dit natuurlijk kosteloos. Is verzetten niet mogelijk, dan brengen wij alleen de (online) theorie in rekening.

Online theorie – de theorie voor een duikcursus geheel online thuis leren en afronden. Op dit moment hebben veel mensen extra tijd vanwege de corona-maatregelen en het kan veilig thuis gedaan worden.

Met het theoriecertificaat kunt u bij ons of andere PADI duikschool de duikcursus (praktijk) afronden.

Schrijf dus gerust in voor een duikcursus zonder risico en begin al aan de theorie geheel online. Bij alle nieuwe aanmeldingen brengen wij dan ook in eerste instantie alleen de online theorie in rekening. De restfactuur betaald u zodra wij er zeker van zijn dat de corona-maatregelen zijn opgeheven. Kijk hier voor de PADI Open Water Diver beginners cursus.

Mocht uw vakantie dit jaar vanwege de corona-maatregelen toch niet doorgaan? Het PADI Open Water Diver duikbrevet is uw leven lang geldig.