PADI buitenwaterduiken afronden

De PADI buitenwaterduiken in Nederland afronden in een gecontroleerde veilige omgeving en op korte loopafstand van de kleedkamers, toiletten, warme douches, het zwembad en de theorielokalen?

U bent al in het bezit van de PADI Open Water Diver theorie en zwembad? Rond de buitenwaterduiken af in Nederland en ga de volgende keer het water in met het PADI Open Water Diver duikbrevet.

Bent u nog niet in het bezit van de PADI Open Water Diver theorie en zwembad? Geen nood u kunt bij ons ook gewoon de complete PADI Open Water duikcursus volgen in 2 of 3 dagen, klik hier.

PADI buitenwaterduiken

Het privé duikmeer beschikt naast kleedkamers, toiletten en warme douches over een aantal leuke duikobjecten en een veilig oefenplatform. Het water van het duikmeer is het grootste deel van het jaar mooi helder en geeft een perfect zicht. Wel vrij luxe en ideale omstandigheden dus.

Wij werken uitsluitend met kleine cursusgroepen van maximaal 5 cursisten per PADI instructeur. Tijdens de aanmelding kunt u zelf de gewenste maximale groepsgrootte aangeven.

Het voordeel van kleine cursusgroepen: meer persoonlijke aandacht wat zeker ook ten goede komt aan het leerproces en bovenal de veiligheid. Wij kennen al onze cursisten bij naam.

Wie wil nu niet les in een kleine groep? Bijna al onze cursisten kiezen voor een groepsgrootte van maximaal 2 cursisten middels ons vrij unieke concept. Zelfs privéles is mogelijk.

De PADI Open Water Dives buitenwaterduiken zijn bedoeld om een deel van de duikvaardigheden die geoefend zijn in het zwembad nogmaals te herhalen in het buitenwater. Het aantal nog af te ronden PADI buitenwaterduiken in totaal 4 is afhankelijk van de al afgetekende duiken.

open water buitenwater

Alle duikvaardigheden moeten voor afronding worden beheerst volgens de geldende PADI standaards.

Voordat aan de PADI buitenwaterduiken mag worden deelgenomen moet er worden voldaan aan de volgende punten:

  • minimale leeftijd 15 jaar (voor Junior Open Water Diver 10 jaar)
  • over goede zwemvaardigheid beschikken (diploma niet vereist)
  • in een goede gezondheid verkeren (medische verklaring invullen)
  • beschikken over een nog geldig referral of verwijzingsformulier
    • volledig afgetekende deel A (theorie)
    • volledig afgetekende deel B (zwembad)

Deel A (theorie) of B (zwembad) nog niet volledig afgetekend of andere duik gerelateerde problemen zoals het niet kunnen klaren van het duikmasker? Geen nood wij kijken wat de mogelijkheden zijn om deze alsnog af te ronden voor aanvang van de buitenwaterduiken.

Het is aan te raden om na de Open Water Diver duikcursus van welke duikorganisatie of bij welke duikschool dan ook een vervolg duikopleiding te volgen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een vervolgcursus zoals de PADI Adventure Diver duikcursus.

Wij krijgen regelmatig de vraag of u zelf al duikmaterialen moet aanschaffen omdat andere duikscholen dit wel eisen. Nee, de huur van al het benodigde duikmateriaal is inbegrepen gedurende de duikcursus en wij bieden daarnaast in onze duikwinkel alles aan tegen internetprijzen en met een goed advies!


Cursusoverzicht:
Inclusief: Duikles en indien nodig huur van duikmateriaal. Na afronding ontvangst van het PADI duikbrevet.
Exclusief: Vervoer naar de cursuslocatie, eten (lunch) en drinken (koffie en thee gratis).
Startdatum: Cursus start op diverse dagen (door de week en in het  weekend).
Cursusduur: 1 of 2 dagen geheel afhankelijk van het aantal PADI buitenwaterduiken.
Cursuslocatie: Recreatiepark De Achterste Hoef in Bladel provincie Noord-Brabant op een korte afstand van Tilburg, Eindhoven en Turnhout (België).
Cursusoverzicht: PADI Open Water Diver buitenwatermodule – C. Open Water Dives.
Min. leeftijd: 10 jaar bij aanvang van de cursus.
Aanmelden: Via e-mail of telefonisch tussen 8:00 en 20:00 uur op 06-50961460.
Prijs: Op aanvraag en afhankelijk van het aantal nog benodigde duiken.