PADI theorie en zwembad halen

Lekker op vakantie maar geen zin om daar te gaan studeren en in het zwembad te oefenen terwijl de rest lekker ligt te zonnen? Zeg nu toch zelf, het is toch jammer om de gespaarde vakantiedagen te besteden om uw PADI theorie en zwembad te halen in een warm theorielokaal en op de bodem van een zwembad. Rond deze daarom af vóór de vakantie, door de week of in één weekend.

PADI theorie en zwembad

Wij werken uitsluitend met kleine cursusgroepen van maximaal 5 cursisten per PADI instructeur. Tijdens de aanmelding kunt u zelf de gewenste maximale groepsgrootte aangeven.

Het voordeel van kleine cursusgroepen: meer persoonlijke aandacht wat zeker ook ten goede komt aan het leerproces en bovenal de veiligheid.

De PADI theorie en zwembad duikcursus bestaat uit 2 verschillende modules:

  • PADI Open Water theoriemodule
  • PADI Open Water zwembadmodule

De theorie is bedoeld om de benodigde theoretische kennis te leren die nodig is om op een veilige manier te duiken. Het theorieboek “de Open Water Diver manual” is een volledig vernieuwd boek dat in principe geschreven is voor 10 jarigen of ouder. Er wordt gebruik gemaakt van duidelijke zelfstudie en herhalingsvragen om zo de kennis te leren beheersen. Ter ondersteuning van het theorieboek bekijkt u daarnaast ook de bijgeleverde dvd die hier perfect op aansluit en gebruikt u de online duikcomputer simulator. Het theoriegedeelte wordt tot slot afgesloten met een theorie-examen tijdens de duikcursus.

De praktijk is bedoeld om de duikvaardigheden zelf aan te leren. In eerste instantie worden deze duikvaardigheden geoefend in het verwarmd binnenzwembad. Worden de duikvaardigheden beheerst dan kunt u de vier buitenwaterduiken afronden waarin nogmaals de duikvaardigheden worden getoetst.

openwaterzwembad

De PADI Open Water buitenwatermodule ofwel vier buitenwaterduiken doet u dus op vakantie! Hierdoor is de PADI theorie en zwembad referral ook zeer geschikt voor de winterperiode in Nederland.

Alle duikvaardigheden moeten voor afronding worden beheerst volgens de algemene PADI standaards.

Voordat aan de PADI theorie en zwembad referral duikcursus deelgenomen mag worden moet er worden voldaan aan de volgende punten:

  • minimale leeftijd 15 jaar (voor Junior Open Water Diver 10 jaar)
  • over goede zwemvaardigheid beschikken (diploma niet vereist)
  • in een goede gezondheid verkeren (medische verklaring invullen)

Indien geslaagd krijgt u direct de benodigde papieren mee voor het afronden van de PADI Open Water Diver duikcursus buitenwatermodule.

Wij bieden de PADI Open Water theorie- en zwembadmodule aan in 2 dagen, deze dagen zijn echt wel nodig. Let dus op met duikscholen die de PADI theorie en zwembad duikcursus in één dag aanbieden!

De PADI theorie en zwembad referral duikcursus als cadeau geven maar nog geen cursusdata? Geef bij aanmelden de optie “data in overleg” aan en diegene die het cadeau ontvangt kan op een later tijdstip zelf contact opnemen voor een cursusdata. Voordeel, u ontvangt hierna wel direct de theoriekit.

Wij krijgen regelmatig de vraag of u zelf al duikmaterialen moet aanschaffen omdat andere duikscholen dit wel eisen. Nee, de huur van al het benodigde duikmateriaal is inbegrepen gedurende de duikcursus.

Wij bieden wel nieuwe duikmaterialen aan tegen internetprijzen in onze eigen duikwinkel.


Cursusoverzicht:
Inclusief: PADI Open Water Diver theoriekit (Nederlands), 2 dagen duikles en huur van al het benodigde duikmateriaal. Het verwijsformulier (PADI referral record file).
Exclusief: Vervoer naar de cursuslocatie, eten (lunch) en drinken (koffie en thee gratis).
Startdatum: Cursus start op dinsdag, vrijdag of zaterdag (in overleg ook op andere dagen).
Cursusduur: 2 dagen achter elkaar op dinsdag, woensdag of op vrijdag, zaterdag of op zaterdag, zondag.
Cursustijden: De cursus start ‘s morgens om 8 uur – de eindtijd is rond 16 uur in de middag.
Cursuslocatie: Recreatiepark De Achterste Hoef in Bladel provincie Noord-Brabant op een korte afstand van Tilburg, Eindhoven en Turnhout (België).
Cursusoverzicht: PADI Open Water theorie- en zwembadmodule duikcursus.
Min. leeftijd: 10 jaar bij aanvang van de cursus.
Aanmelden: Via direct aanmelden of telefonisch tussen 8:00 en 20:00 uur op 06-50961460.
Betaling cursus: Wij bieden de mogelijkheid om de duikcursus in 2 gelijke termijnen te betalen.
Gespreide data: Wij bieden in overleg de mogelijkheid tot gespreide cursusdata (en cursusduur).
Prijs: Vanaf € 339,- (alle prijzen klik hier).

aanmelden