PADI theorie en zwembad halen

De PADI theorie en zwembad in Nederland afronden en direct het buitenwater in op uw vakantiebestemming! Het zou toch jammer zijn om tijdens uw vakantie kostbare vakantiedagen te besteden aan de PADI theorie en zwembad. Veelal in een warm theorielokaal en onderwater in een zwembad terwijl het zonnetje buiten lekker aan het schijnen is. Rond uw theorie en confined water daarom af vóór uw vakantie in 2 dagen door de week of in het weekend!

PADI theorie en zwembad

Wij werken uitsluitend met kleine cursusgroepen van maximaal 5 cursisten per PADI instructeur. Tijdens de aanmelding kunt u de gewenste maximale groepsgrootte aangeven.

Het voordeel van kleine cursusgroepen: meer persoonlijke aandacht wat zeker ook ten goede komt aan het leerproces en bovenal de veiligheid. Wij kennen onze cursisten bij naam.

De PADI theorie en zwembad duikcursus bestaat uit 2 verschillende modules:

  • PADI Open Water (online)theoriemodule
  • PADI Open Water zwembadmodule

De theorie is bedoeld om de benodigde theoretische kennis te leren die nodig is om op een veilige manier te duiken. Het theorieboek de “Open Water Diver manual” is een volledig vernieuwd boek dat in principe geschreven is voor 10 jarigen of ouder. Er wordt gebruik gemaakt van duidelijke zelfstudie en herhalingsvragen om zo de kennis te leren beheersen. Ter ondersteuning van het theorieboek bekijkt u daarnaast ook de bijgeleverde dvd die hier perfect op aansluit en gebruikt u de online duikcomputer simulator. Het theoriegedeelte wordt tot slot afgesloten met een theorie-examen tijdens de duikcursus.

Nieuw: de theorie is vanaf nu geheel online mogelijk. U doorloopt de online theorie vanaf uw computer, tablet of smartphone. Zie het als een app waarin alles staat, niet alleen de online versie van de “Open Water Diver manual” maar ook alle theorie-examens zijn te vinden en worden getoetst voor aanvang van het praktijk gedeelte. Een te lage examen score? Een herexamen maken is ook direct online mogelijk.

Geen theorie stress meer tijdens het praktijkgedeelte is het grootste voordeel van de online theorie.

De praktijk is bedoeld om al de duikvaardigheden zelf aan te leren. In eerste instantie worden deze duikvaardigheden geoefend in het verwarmd binnenzwembad. Worden de duikvaardigheden beheerst dan kunt u de vier buitenwaterduiken afronden waarin nogmaals de duikvaardigheden worden getoetst.

openwaterzwembad

De PADI Open Water buitenwatermodule ofwel de vier buitenwaterduiken doet u dus op vakantie!

Alle duikvaardigheden moeten voor afronding worden beheerst volgens de algemene PADI standaards.

Om deel te mogen nemen aan de PADI theorie en zwembad ook wel de Open Water Diver referral duikcursus genoemd moet er worden voldaan aan de volgende punten:

  • minimale leeftijd 15 jaar (voor Junior Open Water Diver 10 jaar)
  • over goede zwemvaardigheid beschikken (diploma niet vereist)
  • in een goede gezondheid verkeren (medische verklaring invullen)

Na afronding van de PADI theorie en zwembad krijgt u direct de benodigde papieren mee voor afronding van uw duikbrevet. Dit PADI verwijsformulier is 12 maanden geldig.

Wij bieden de PADI Open Water theorie- en zwembadmodule aan in 2 dagen, deze dagen zijn echt wel nodig. Let dus op met duikscholen die de PADI theorie en zwembad duikcursus in één dag aanbieden!

De PADI theorie en zwembad referral duikcursus als cadeau geven maar nog geen cursusdata? Geef bij aanmelden de optie “data in overleg” aan en diegene die het cadeau ontvangt kan op een later tijdstip zelf contact opnemen voor een cursusdata. Voordeel, u ontvangt hierna wel direct de theoriekit.

Wij krijgen regelmatig de vraag of u zelf al duikmaterialen moet aanschaffen omdat andere duikscholen dit wel eisen. Nee, de huur van al het benodigde duikmateriaal is inbegrepen gedurende de duikcursus en wij bieden daarnaast in onze duikwinkel alles aan tegen internetprijzen en met een goed advies!


Cursusoverzicht:
Inclusief: PADI Open Water Diver (online)theoriekit (Nederlands), 2 dagen duikles en huur van al het benodigde duikmateriaal. Een officieel PADI referral verwijsformulier. TIP: Bij de online theoriekit zijn tevens de brevetkosten standaard inbegrepen!
Exclusief: Vervoer naar de cursuslocatie, eten (lunch) en drinken (koffie en thee gratis).
Startdatum: Cursus start op dinsdag, vrijdag of zaterdag (in overleg ook op andere dagen).
Cursusduur: 2 dagen achter elkaar op dinsdag, woensdag of op vrijdag, zaterdag of op zaterdag, zondag.
Cursustijden: Cursus start ‘s morgens om 7:45 uur – de eindtijd is rond 15 uur in de middag.
Cursuslocatie: Recreatiepark De Achterste Hoef in Bladel provincie Noord-Brabant op een korte afstand van Tilburg, Eindhoven en Turnhout (België).
Cursusoverzicht: PADI Open Water theorie- en zwembadmodule duikcursus.
Min. leeftijd: 10 jaar bij aanvang van de cursus.
Aanmelden: Via “Direct aanmelden” of telefonisch tussen 8 en 20 uur op tel 06-50961460.
Betaling cursus: Wij bieden de mogelijkheid om de duikcursus in 2 gelijke termijnen te betalen.
Gespreide data: Wij bieden in overleg de mogelijkheid tot gespreide cursusdata (en cursusduur).
Prijs: Vanaf € 379,- (alle prijzen klik hier).

aanmelden