PADI theorie examen halen

Geen zin om tijdens uw vakantie de PADI Open Water duikcursus theorie te volgen? Studeer uw PADI Open Water theorie lekker thuis op eigen tempo met directe ondersteuning! Het PADI theorie examen rond u daarna bij ons af en is 12 maanden geldig. Alles online afronden klik hier voor meer informatie.

padi theorie examen

De theorie is bedoeld om de benodigde theoretische kennis te leren die nodig is om op een veilige manier te duiken. Het theorieboek de “Open Water Diver manual” is een volledig vernieuwd boek dat in principe geschreven is voor 10 jarigen of ouder. Er wordt gebruik gemaakt van duidelijke zelfstudie en herhalingsvragen om zo de kennis te leren beheersen. Ter ondersteuning van het theorieboek bekijkt u ook de bijgeleverde dvd die hier perfect op aansluit en gebruikt u de online duikcomputer simulator.

Klaar met de zelfstudie? Wij geven regelmatig de PADI Open Water Diver theoriemodule bestaande uit het nakijken van het huiswerk, de quizzes maken ter voorbereiding van het PADI theorie examen en natuurlijk het echte PADI theorie examen bestaande uit meerkeuze vragen met direct de uitslag.

Geslaagd voor het PADI theorie examen? Krijg direct van ons de benodigde papieren mee voor het afronden van de PADI Open Water Diver duikcursus. De PADI zwembad- en buitenwaterduiken van de duikcursus kunt u afronden op vakantie, u hoeft daar geen PADI theorie examen meer te doen.

U kunt dus het PADI theorie examen afronden in Nederland en het zwembad, buitenwater op vakantie!

De PADI Open Water theoriecursus als cadeau geven maar nog geen cursusdata? Geen probleem geef bij aanmelden de optie “data in overleg” aan en diegene die het cadeau ontvangt kan op een later tijdstip zelf contact opnemen voor een cursusdata. U ontvangt wel direct de theoriekit (cadeautip).

Nieuw: de theorie is vanaf nu geheel online mogelijk. U doorloopt de online theorie vanaf uw computer, tablet of smartphone. Zie het als een app waarin alles staat, niet alleen de online versie van de “Open Water Diver manual” maar ook alle theorie-examens zijn te vinden en worden getoetst voor aanvang van het praktijk gedeelte. Een te lage examen score? Een herexamen maken is ook direct online mogelijk. U hoeft niet naar onze duikschool te komen, alles gaat online! Info klik hier.


Cursusoverzicht:
Inclusief: PADI Open Water Diver theoriekit (Nederlands), PADI referral verwijsformulier.
Exclusief: Vervoer naar de cursuslocatie, eten (lunch) en drinken (koffie en thee gratis).
Startdatum: Op diverse vrijdagen, zaterdagen en zondagen (andere dagen op aanvraag).
Cursusduur: 1/2 dag.
Cursuslocatie: Recreatiepark De Achterste Hoef in Bladel provincie Noord-Brabant op een korte afstand van Tilburg, Eindhoven en Turnhout (België).
Cursusoverzicht: PADI theorie examen (theoriemodule) van de Open Water Diver duikcursus.
Min. leeftijd: 10 jaar bij aanvang van de cursus.
Aanmelden: Via “Direct aanmelden” of telefonisch tussen 8 en 20 uur op tel 06-50961460.
Prijs: € 196,-

aanmelden

Wij bieden ook de PADI Open Water theorie- en zwembadmodule samen aan in 2 dagen klik hier.