PADI theorie examen halen

Geen zin om tijdens uw vakantie de PADI Open Water duikcursus theorie te volgen? Studeer uw PADI Open Water theorie lekker thuis op eigen tempo met directe ondersteuning! Het PADI theorie examen rond u daarna bij ons af en is 12 maanden geldig. Alles online afronden klik hier voor meer informatie.

padi theorie examen

De theorie is bedoeld om de benodigde theoretische kennis te leren die nodig is om op een veilige manier te duiken. Het theorieboek “de Open Water Diver manual” is een volledig vernieuwd boek dat in principe geschreven is voor 10 jarigen of ouder. Er wordt gebruik gemaakt van duidelijke zelfstudie en herhalingsvragen om zo de kennis te leren beheersen. Ter ondersteuning van het theorieboek bekijkt u ook de bijgeleverde dvd die hier perfect op aansluit en gebruikt u de online duikcomputer simulator.

Klaar met studeren? Wij geven bijna wekelijks de PADI Open Water theoriemodule bestaande uit het nakijken van het huiswerk, de quizzes maken ter voorbereiding op het PADI theorie examen en natuurlijk het echte PADI theorie examen bestaande uit meerkeuze vragen met direct de uitslag.

Geslaagd voor het PADI theorie examen? U krijgt direct de benodigde papieren mee voor het afronden van de PADI Open Water Diver duikcursus. U kunt de zwembad- en buitenwatermodule van de duikcursus afronden op vakantie, u hoeft daar dan geen PADI theorie examen meer te doen.

U kunt dus het PADI theorie examen afronden in Nederland en het zwembad, buitenwater op vakantie.

De PADI Open Water theoriecursus als cadeau geven maar nog geen cursusdata? Geen probleem geef bij aanmelden de optie “data in overleg” aan en diegene die het cadeau ontvangt kan op een later tijdstip zelf contact opnemen voor een cursusdata. U ontvangt wel direct de theoriekit (cadeautip).


Cursusoverzicht:
Inclusief: PADI Open Water Diver theoriekit (Nederlands), verwijsformulier (PADI referral record file).
Exclusief: Vervoer naar de cursuslocatie, eten (lunch) en drinken (koffie en thee gratis).
Startdatum: Op diverse vrijdagen, zaterdagen en zondagen (andere dagen op aanvraag).
Cursusduur: 1/2 dag.
Cursuslocatie: Recreatiepark De Achterste Hoef in Bladel provincie Noord-Brabant op een korte afstand van Tilburg, Eindhoven en Turnhout (België).
Cursusoverzicht: PADI theorie examen (theoriemodule) van de Open Water Diver duikcursus.
Min. leeftijd: 10 jaar bij aanvang van de cursus.
Aanmelden: Via direct aanmelden of telefonisch tussen 8:00 en 20:00 uur op 06-50961460.
Prijs: € 149,-

Wij bieden ook de PADI Open Water theorie- en zwembadmodule samen aan in 2 dagen klik hier.

aanmelden

 


Liever achter uw computer, laptop, tablet of smartphone de PADI Open Water theoriemodule volgen?

U heeft de keuze uit de eLearning versie voor de computer en laptop in de Nederlandse taal of de Touch versie in de Nederlandse taal voor de nieuwste Android en Apple apparaten zoals mobiele telefoon, tablet en iPad. Bijna alle talen zijn beschikbaar voor de eLearning en Touch theoriemodule.

U hoeft niet naar onze duikschool te komen, alles gaat online! U ontvangt een bewijs na afronding welke u kunt gebruiken voor het vervolgen van uw PADI Open Water Diver duikcursus op vakantie.

>> lees verder klik hier