Duikschool Contactgegevens

De duikschool zelf is gevestigd op 5 sterren recreatiepark De Achterste Hoef in Bladel. Zij bieden diverse lunch, diner en verblijfsmogelijkheden aan voor tijdens uw duikcursus.

Contact opnemen met de duikschool voor informatie en aanmeldingen kan telefonisch tot 20 uur ‘s avonds, via whatsapp of per e-mail door het onderstaande contactformulier.

duikschool

Contactgegevens: Duikcursus.nl
PADI Dive Resort | S-23055
SSI Dive Center | 714129
Troprijt 10
5531NA  Bladel, Nederland
Telefoon: 06-50961460
E-mail: info@duikcursus.nl
KvK nr: 18076509

Voor telefonisch contact met de duikschool vanuit België of een ander land belt u op 0031-650961460.

Alle aangeboden PADI duikcursussen en specialties worden door onze ervaren duikinstructeurs van de duikschool zelf verzorgt volgens de wereldwijd geldende PADI standaards.

De duikschool bevindt zich in Bladel (provincie Noord-Brabant), op vrij korte afstand van onder andere Tilburg, Eindhoven, Turnhout en is prima bereikbaar vanaf de snelweg.

Het meer op het recreatiepark is geen openbare duiklocatie en niet toegankelijk voor andere duikers.

Kom gerust langs om te kijken in onze duikschool en duikwinkel op het recreatiepark. Kijk ook gerust eens op de website van het recreatiepark door hier te klikken.


Eventuele vragen kunt u via het onderstaand contactformulier verzenden:


Veel gestelde vragen en antwoorden:

Waar zijn de cursusdatums te vinden?
Beschikbare cursusdatums zijn te vinden door bij de duikcursus of specialty op de “Direct aanmelden” knop te klikken. U krijgt dan een overzicht te zien van alle startdata door de week en in de weekenden.

Waar kan ik de begincursus vinden?
Uw duikbrevet halen, PADI halen, SSI halen. Vele namen komen er voorbij maar de duikcursus die ze bedoelen is hier te vinden.

Aanmelden met 1 deelnemer mogelijk? 
Mits het geen privé duikcursus is plannen wij extra deelnemers in aan de hand van de door u opgeven maximale groepsgrootte.

Vanaf welke leeftijd is duiken mogelijk? 
De minimale leeftijd voor deelname aan een duikcursus is 10 jaar. Minderjarigen hebben toestemming nodig van een ouder of voogd.

Is een medische duikkeuring echt nodig? 
Beantwoord u de medische verklaring met één of meerdere Ja’s dan moet een arts akkoord geven voor deelname aan een duikcursus.

  • medische verklaring klik hier
  • lijst keuringsartsen klik hier

Een medische duikkeuring is dus niet altijd verplicht, maar afhankelijk van de medische verklaring.

Vrijduiken in het duikmeer toegestaan?
Het duikmeer is prive eigendom van recreatiepark De Achterste Hoef en is geen openbare duiklocatie. Duiken en les geven is daarom alleen toegestaan voor cursisten en instructeurs van onze duikschool.

contact

Call Now Button