PADI online theorie eLearning Touch

Geen zin om op vakantie uw PADI Open Water Diver theorie te leren? Begin dan nu direct met uw PADI online theorie de eLearning of Touch versie en vervolg daarna uw duikcursus in Nederland of op vakantie bij een andere PADI duikschool. Begin na de online theorie direct aan het praktijkgedeelte!

padi online theorie

Wat wordt er in de PADI online theorie behandeld? De online PADI Open Water Diver theorie is bedoeld om de benodigde theoretische kennis te leren die nodig is om op een veilige manier te duiken. De resterende vaardigheden de praktijk bestaande uit de zwembad en buitenwaterduiken is bedoeld om de vaardigheden te leren door echt te gaan duiken bij een PADI duikschool.

Hoe gaat de PADI online theorie in zijn werk? Nadat u bent ingeschreven via de PADI eLearning link volgt u het PADI eLearning systeem, interactieve presentaties met video’s, audio, afbeeldingen en teksten. De testjes laten u daarnaast zien wat uw voortgang is en herhalen en corrigeren waar nodig.

Op deze manier kunt u in geheel eigen tempo het complete PADI online theorie programma doorlopen inclusief het theorie-examen! U print na succesvolle afronding uw theoriecertificaat zelf uit als bewijs!

Open Water Diver Touch

Wat kost de PADI eLearning precies? De online PADI Open Water Diver cursus kost € 196,- euro. Dit bedrag is voor de theoriemodule en u heeft onbeperkt toegang tot een elektronische versie van het PADI Open Water Diver theorieboek. De eLearning cursus is vanaf het tijdstip van registratie een jaar beschikbaar.

Welke cursussen zijn via PADI online theorie te volgen:

U kunt via onderstaande link of banner bovenaan de website een van deze cursussen direct activeren.

Uw PADI Open Water Diver theorie toch liever als papieren versie met theorieboek en dvd? Klik hier.

U kunt via onze duikschool Duikcursus.nl de PADI online theorie volgen en wereldwijd bij een andere PADI duikschool het praktijkgedeelte afronden. Wereldwijd heeft u dus de keuze om de duikcursus af te ronden bij iedere PADI duikschool. Super handig dus om dit al voor uw vakantie direct te gaan doen.

Ook de brevetkosten (aanvraagkosten van het duikbrevet) zijn inbegrepen in de online theorie module. Normaal vragen duikscholen hier al snel € 50,- extra voor om het duikbrevet aan te vragen. Een extra besparing dus wanneer u kiest voor de online theorie.

Niet in het bezit van een creditcard om te betalen? Neem contact met ons op voor meer info klik hier.


Cursusoverzicht:
Inclusief: Toegang PADI online eLearning / Touch.
Exclusief: N.v.t.
Cursusduur: Zelfstudie tijdsduur ongeveer tussen 8 – 15 uur.
Cursuslocatie: U doet alles online afronden op uw eigen locatie.
Cursusoverzicht: Theoriemodule PADI Open Water duikcursus.
Min. leeftijd: 10 jaar bij aanvang van de cursus.
Aanmelden: Activeren klik hier.
Prijs: € 196,- inclusief brevetkosten.