PADI online theorie eLearning Touch

Geen zin om te wachten met uw PADI Open Water theorie? Begin nu direct met de PADI online theorie eLearning of Touch versie en vervolg uw duikcursus in Nederland of op vakantie bij een PADI duikschool.

padi online theorie

Wat wordt er in de PADI online theorie behandeld? De online PADI Open Water theorie is bedoeld om de benodigde theoretische kennis te leren die nodig is om op een veilige manier te duiken. De resterende vaardigheden de praktijk bestaande uit de zwembad en buitenwaterduiken is bedoeld om de vaardigheden te leren door echt te gaan duiken bij een PADI duikschool.

Hoe gaat de PADI online theorie in zijn werk? Nadat u bent ingeschreven via de PADI eLearning link presenteert het PADI eLearning systeem u interactieve presentaties met video’s, audio, afbeeldingen en teksten. De korte quizzes laten u daarnaast zien wat uw voortgang is en herhalen en corrigeren waar nodig. Op deze manier kunt u efficiënt en in uw eigen tempo het complete programma doorlopen.

Open Water Diver Touch

Wat kost de PADI eLearning precies? De online PADI Open Water Diver cursus kost € 143,- euro (exclusief btw). Dit bedrag is voor de theoriemodule en u heeft onbeperkt toegang tot een elektronische versie van het PADI Open Water Diver theorieboek. De eLearning cursus is vanaf het tijdstip van registratie een jaar beschikbaar.

Voor de PADI Open Water Diver duikcursus heeft u de keuze uit de PADI eLearning versie voor computer en laptop of de Touch versie in de Nederlandse taal voor uw Android tablet en mobiele telefoon of Apple iPad en Iphone.

Welke cursussen zijn via PADI online theorie te volgen:

  • PADI Open Water Diver
  • PADI Advanced Open Water Diver
  • PADI Rescue Diver
  • PADI Divemaster
  • PADI Nitrox | Enriched Air Diver
  • Ook keuze uit andere talen!

U kunt via onderstaande link of banner bovenaan de website een van deze cursussen direct activeren.

Uw PADI Open Water Diver theorie toch liever als papieren versie met theorieboek en dvd? Klik hier.

Na afronding print u zelf de eRecord als bewijs voor de afronding van de PADI online theorie. Met deze eRecord kunt u overal ter wereld uw duikcursus gaan afronden bij een PADI duikschool. U maakt voor de PADI online theorie gebruik van onze PADI duikschool voor snelle ondersteuning in uw eigen taal.


Cursusoverzicht:
Inclusief: Toegang PADI online eLearning of offline Touch.
Exclusief: N.v.t.
Cursuslocatie: U doet alles online afronden op uw eigen locatie.
Cursusoverzicht: Theoriemodule PADI Open Water duikcursus.
Min. leeftijd: 10 jaar bij aanvang van de cursus.
Aanmelden: Activeren klik hier.
Prijs: € 143,- (exclusief btw) inclusief brevetkosten.