Recensies

Natuurlijk zijn wij super trots op de vele positieve recensies die wij ontvangen van onze cursisten!

Heeft u na het lezen van alle recensies nog vragen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Onderstaande recensies zijn geplaatst door cursisten op de website zelf. In de rechter kolom staan nog recensies van onze facebookpagina en Google bedrijfspagina. Lees ze gerust allemaal even door.

Gezien de recensies dus niet voor niks dat wij vanuit PADI dus al voor de 7de keer de PADI Elite Award mogen ontvangen als blijk van waardering voor de uitstekende training aan onze cursisten.

recensies

Duikcursus

openwaterduikcursus
★★★★★
Erg leuke en professionele lessen, binnen 3 dagen had ik mijn brevet. Kan het iedereen aanraden
- David Berden

Aanrader!

openwaterduikcursus
★★★★★
Vanmorgen de 3 daagse Open Water duikcursus succesvol afgesloten samen met mijn dochter. Super lokatie waar je zowel je binnen- als buitenwaterduiken leert. Douche en omkleed gelegenheden aanwezig wat het extra comfortabel maakt. Genoten van de deskundige en prettige manier van lesgeven door Bart. Met name de rust die hij uitstraalt onder water geeft je veel vertrouwen. Kortom een aanrader!
- Erik en Fenne

Geweldig weekend, super georganiseerd

openwaterduikcursus
★★★★★
Vorig weekend samen onze Padi gehaald. Onder leiding van Bart een zeer ontspannen en gezellige cursus kunnen volgen. De cursus is goed georganiseerd, met duidelijke instructies tijdens de duiken. Wanneer je moeite hebt met een bepaalde opdracht wordt er uitgebreid de tijd genomen om te kijken hoe dit kan worden opgelost. Tussen de duiken door is er tijd voor ontspanning en gezellig bijpraten. Al met al een aanrader, wij komen zeker nog eens terug voor verdere cursussen!
- Thijs en Inge

Ideale duikcursus!

openwaterduikcursus
★★★★★
Hele fijne duikschool om je PADI te halen. Thuis de theorie en in 2 dagen de praktijk, was voor ons perfect! Zeker vergeleken met het alternatief van 8 avonden. Bart deed niks gehaast, alles werd duidelijk uitgelegd en je krijgt goede feedback op hoe je de oefeningen uitvoert. Absolute aanrader!
- Thijs

Super ervaring op een super duikschool

openwaterduikcursus
★★★★★
Gisteren hebben wij onze duikcursus afgesloten. Veel geleerd en veel overwonnen. Zelfs oorproblemen opgelost. Angela is erg geduldig en straalt veel rust uit. Kortom wij hebben het erg fijn gehad en super genoten. Zeker een aanrader! Onwijs bedankt Angela en Bart ( voor alle informatie)
- Leontien en Isabel

Goede duikschool

openwaterduikcursus
★★★★★
goede duikschool waarbij alles rustig wordt uitgelegd. Bart is een geweldige instructeur.goede locatie en top materiaal wat er gebruikt wordt.voor de vervolg curcus komen we zeker hier terug
- John en shannon

Super ervaring

openwaterduikcursus
★★★★★
3 super dagen gehad. Veel geleerd en ons duikbrevet in the pocket! Bart bedankt!
- Michael&bianca

Super goede begeleiding

openwaterduikcursus
★★★★★
Echt een super gave open water cursus gehad samen met mijn zoon van 11. Zeker aan te raden. Heel goede begeleiding ongedwongen sfeer en een leuke en gezellige instructeur. Kortom zeker een aanrader voor jong en oud. Bart heel erg bedankt!!
- Dennis en Dylano

Leuk weekend gehad

openwaterduikcursus
★★★★★
Cursus was zeer leuk om te doen Bart weet zeker waar die het over heeft en legt het je allemaal goed en rustig uit en neemt de tijd voor jou en anderen duik locatie was ook mooi om er te duiken het was een zeer geslaagd weekend en zeker leuk om te doen al met al is het gewoon een hele goeie duikschool om hier je padi te halen!
- Luuc

Duikcursus.nl was super!

openwaterduikcursus
★★★★★
Afgelopen week een duikcursus gedaan bij Bart. Bij het begin had ik 0,0 ervaring met duiken. Na 2 dagen les en de nodige aanwijzingen en adviezen van Bart mijn Padi gehaald! Bart was een super leermeester met geduld en goede uitleg. Een goede aanrader voor iedereen die vanuit een nulpunt zijn Padi wil halen. Bart: super bedankt!
- robert meeuwissen

open water 3 dagen

openwaterduikcursus
★★★★★
Bart weet waar hij het over heeft, de eerste dag was meteen ontspannen en relaxt. de training verliep vlot en ontspannen. Alles was goed geregeld, lekker warm douchen na de elke duiken en met een goede uitrusting was het allemaal erg goed te doen! na 2 dagen weggegaan met brevet op zak. Ik kom zeker terug met vriendin om de advanced bij Bart te gaan doen!
- Patrick

3 topdagen

openwaterduikcursus
★★★★★
Ben blij dat ik hier mijn open water heb gehaald! Bart is didactisch en methodisch erg sterk, waardoor de lessen fijn waren, de theorie en praktijk makkelijk te begrijpen was en ik nu supergoed op reis kan en vol vertrouwen ga duiken. Ook erg fijn dat het door de week kan. Zou iedereen aanraden om in 3 dagen bij Bart z'n Padi te halen. groeten, Froukje
- Froukje

Klaar voor Nitrox dankzij Bart

openwaterduikcursus
★★★★★
Bart bedankt voor de fijne cursus. Duidelijke instructies met de nadruk op veiligheid. Dankzij jou zijn wij klaar voor een paar mooie en veilige nitrox vakantie duiken.
- Pierre

goede duikschool

openwaterduikcursus
★★★★☆
Afgelopen weekend mijn brevet gehaald in een relaxte en gezellige sfeer op een mooie locatie met goede sanitaire voorzieningen Veel geleerd in een korte tijd van Bart die geduldig en serieus les geeft maar ook tijd heeft voor een geintje tussendoor Bedankt Bart voor gezellige en leerzame weekeinde Tot.......
- Theo

Goede duikschool en goede instructeur

openwaterduikcursus
★★★★★
Heden , 9 augustus 2018, mijn brevet PADI Open Water Diver behaald en hierbij wil ik Bart bedanken voor zijn inspanningen en deskundigheid. Mvg Raimond.
- Raimond Vogt

Bedankt voor het enthousiasme!

openwaterduikcursus
★★★★★
Moderne, nieuwe en goed verzorgde materialen zorgden gelijk al voor een vertrouwd gevoel. Daarnaast werden we super goed en enthousiast begeleid, niet alleen door Bart en Angela, maar ook onze duikinstructeur Jeroen was erg enthousiast en gaf heldere uitleg. Door de kou (in het weekend van 28 en 29 april 2018) ben ik bij de laatste duiken afgehaakt. Maar dankzij alle duidelijke formulieren die ik had meegekregen heb ik de cursus zonder problemen in Lanzarote kunnen afmaken. Kortom: zeker een aanrader om hier je duikcursus te volgen. In het koudere seizoen is het misschien beter om het niet in twee dagen te willen doen maar er gewoon 3 dagen voor uit te trekken. Bart, Angela en Jeroen: bedankt!
- Roy en Laura

Zeer professioneel en uitgebreid

openwaterduikcursus
★★★★★
Net terug van onze 3-daagse PADI open water cursus. Bart en Angela zijn zeer gedreven, serieus en het is duidelijk te merken dat duiken ze van hun hobby werk hebben gemaakt. Met veel enthousiasme werden wij begeleid, en kregen wij steeds meer zelfvertrouwen. De locatie is netjes, de theorie wordt uitgebreid behandeld, en ook voor de praktijklessen werd uitgebreid de tijd genomen, ook als je moeite hebt met bepaalde oefeningen. Er is veel hart voor de zaak en dat maakt van een spannende activiteit een relaxte hobby. Heel veel dank, en zeer waarschijnlijk tot ziens! Aat, Tim en Manon.
- Manon

Ideale duikcursus

openwaterduikcursus
★★★★★
Ideale duikcursus; in 3 dagen de volledige cursus afronden (theorie, zwembad en praktijk) met een heel goede instructeur en de mogelijkheid om op de camping (5 sterren) waar alles plaatsvindt te overnachten.
- Ruth

Leerzame cursus en prima instructie!

openwaterduikcursus
★★★★★
Vandaag de specialty peak performance buoyancy gedaan onder leiding van Bart. Wederom erg leuke en leerzame cursus en prima instructie. Bedankt weer en tot ziens!
- Jeroen

Perfecte opleiding

openwaterduikcursus
★★★★★
Prima duikschool, in drie dagen tijd leer je alle basistechnieken en vooral ontwikkel je het vertrouwen om zelfstandig te gaan duiken - een echte aanrader, kleinschalig, prima onderwijs, stap voor stap en op je eigen tempo! Bart, reuze bedankt Jeroen en Ellen
- Jeroen en Ellen

Thanks Bart en Zulay

openwaterduikcursus
★★★★★
12-13 en 14 juni 2015 Heb ik samen met mijn buddy (Zulay) de padi open water gehaald . Bart was onze instructeur en we hebben veel van hem geleerd in drie dagen tijd . Voor de Advanced open water Diver kom ik zeker nog terug . aanrader dus !!! Superrrrr !!!
- Jos

Bart is een topinstructeur.

openwaterduikcursus
★★★★★
Beste Bart, Niklas en ik hebben in deze 3 dagen onder jouw motiverende en bezielende coaching ons gewenste duikbrevet gehaald. Ik kom zelf uit de rijinstructie wereld en beoordeel jouw als absolute " topper " Nog heel erg bedankt en hopelijk gauw tot ziens voor de advanced cursus. Grt van Rob en Niklas.
- Rob en Niklas

3 natte maar geslaagde dagen

openwaterduikcursus
★★★★★
Goede duikschool, enthousiaste duikinstructeurs. Zeker een aanrader!
- Henri

Jong geleerd is oud gedaan.

openwaterduikcursus
★★★★★
In april 2015 hebben onze kinderen van 10 en 15 jaar hun padi open water gehaald. Jeroen was de instructeur en maakte er een feestje van voor de kinderen. Super gedaan. Ook de belangstelling van Bart, Angela en Lisa konden wij erg waarderen. De hele cursus was super, top. Inmiddels hebben wij in de meivakantie in Hurghada gedoken ( Blue Paradise: ook een aanrader) en een gezinshobby is ontstaan. Nogmaals heel hartelijk bedankt.
- Ingrid

Een super duikcursus

openwaterduikcursus
★★★★★
In 3 dagen je duikbrevet halen op een leuke en ontspannen manier kan ik iedereen aanbevelen. Bart leert je de fijne kneepjes van het duiken, geeft je zelfvertrouwen en motiveert je met zijn enthousiasme. Kortom hartstikke leuk om te doen.
- Ties

Hele leuke duikcursus

openwaterduikcursus
★★★★★
Afgelopen weekend mijn padi open water gehaald. 3 dagen waren erg leuk en leerzaam kijk al uit naar een volgende cursus want dan komen we wel weer naar Bladel.
- Mark

Weet waar ze het over hebben

openwaterduikcursus
★★★★★
Afgelopen weekend mijn PADI open water brevet gehaald. Deze duikschool weet waar ze het over hebben. Echt top!! Bart Simons bedankt voor de leerzame en gezellige dagen!! We komen zeker nog een keer een specialty doen!!
- Mischa

Bedankt voor de cursus

openwaterduikcursus
★★★★★
Dat was leerzaam, spannend, gezellig en vooral heel leuk de afgelopen dagen. Bedankt voor de cursus en hopelijk tot gauw!
- Michel

Super verzorgde cursus

openwaterduikcursus
★★★★★
Nogmaals bedankt voor de cursus! De instructies worden rustig en duidelijk uitgelegd. Verder heerst er een rustige en comfortabele sfeer. Als ik mijn vervolg cursus wil halen kom ik zeker bij jullie terug! Mvg, Erwin
- Erwin

Goede verzorgde cursus

openwaterduikcursus
★★★★★
Nogmaals hartelijk bedankt voor de goede verzorgde cursus en persoonlijke begeleiding. Vriendelijke groeten! Marjan & Richard
- Marjan en Richard

Complimenteren over de opleiding

openwaterduikcursus
★★★★★
Ik heb in Egypte 2 Advanced duiken gemaakt voor het AOW brevet, en ik moest van de instructeur daar jullie complimenteren over de opleiding 😉 Hij vond dat ik een goede instructeur heb gehad :] grt, Emile
- Emile

Aangeraden door een collega

openwaterduikcursus
★★★★★
Om samen met mijn broer in Egypte te kunnen duiken heb ik de PADI Open Water cursus gevolgd. Duikcursus.nu werd me aangeraden door een collega die heel positief was. En terecht kan ik nu zeggen! In het begin vond ik het best wel eng om te vertrouwen op het ademen door de automaat onder water. Voor mij was het heel belangrijk om alles rustig en met aandacht op te bouwen en daar werd alle ruimte voor geboden. Met iedere oefening werd het vertrouwen en plezier groter. En nu na afsluiting van de cursus kan ik haast niet wachten om duikplannen te gaan maken. Heel erg bedankt voor jullie goede en professionele begeleiding! Voor mij is een nieuwe wereld opengegaan. Groeten van, Kris uit Ubbergen
- Kris

Het volgende PADI brevet.

openwaterduikcursus
★★★★★
Nogmaals wil ik jullie bedanken voor het leuke duikweekend. Ik heb er echt van genoten. Ben ook al plannen aan het maken voor het volgende PADI brevet. Groetjes Jolanda
- Jolanda

Tijdens de Advanced cursus.

openwaterduikcursus
★★★★★
Bedankt voor de intensieve en persoonlijke begeleiding tijdens de Advanced cursus. Zelf ooit begonnen bij de CMAS duikorganisatie; maar deze overstap naar PADI was absoluut geen probleem. Een pré vond ik zeker dat in kleine groepen de cursus doorlopen kan worden. Wellicht tot een volgende keer en let's make bubbles. M.vr.groet, Wybe
- Wybe

De locatie is echt super.

openwaterduikcursus
★★★★★
Nogmaals heel erg bedankt voor de aandacht die jullie ons gegeven hebben! Jullie waren er echt 100% voor ons. We hebben het als heel leerzaam ervaren. De locatie is echt super. We gaan zeker reclame maken voor jullie. Groeten van Erik, Josette, Jules en Vive. Een dikke kus voor Angela van Josette.
- Erik, Josette, Jules en Vive

Alles tot in de puntjes geregeld.

openwaterduikcursus
★★★★★
Langs deze weg willen wij jullie bedanken voor een fantastische duikcursus. We hebben genoten, niet alleen de manier van instructie gegeven door Angela, maar ook zeer zeker voor de ontspannen sfeer. Het concept wat jullie hebben is er een van "je thuis voelen", en dat was mede bepalend voor een geslaagd weekend. Angela, speciaal voor jou, als onze privé instructrice, een woord van dank. De manier waarop jij ons les hebt gegeven was ronduit fantastisch, professioneel en toch met een vleugje humor. Bart, ook voor jou een woord van dank. Vanaf het opsturen van de theorie t/m het doen van het examen heb je alles tot in de puntjes geregeld. Top! Zoals gezegd, goede cursus, en we gaan zeer zeker verder met de Advanced, en dan i.c.m. nitrox. Wij hopen jullie weer snel te zien. Dank Mvg John, Thomas, Luuk
- John, Thomas en Luuk

Terug voor de vervolgopleiding!!!

openwaterduikcursus
★★★★★
Bart en Angela bedankt voor een top cursus. En één ervaring rijker. Nogmaals dank voor de opleiding, we waren er erg blij mee. We komen zeker terug voor de vervolgopleiding!!! Wij hopen jullie weer snel te zien. Tot snel. Mike!
- Mike, Michel, Eric en Robert

Alles ging gemakkelijk.

openwaterduikcursus
★★★★★
We hebben vorige week in Vietnam 2 Open Water duiken gedaan. Fantastisch! We waren blij dat we de theorie en oefeningen goed geleerd hebben. Alles ging gemakkelijk. Groet, Familie van de Koppel
- Familie van de Koppel

Duidelijkheid & het vertrouwen

openwaterduikcursus
★★★★★
Beste Bart, langs deze weg willen we je bedanken om de duikcursus die we op 13, 14, 15 augustus van u gekregen hebben. De professionaliteit, duidelijkheid & het vertrouwen dat je ons gaf tijdens de duikcursus waren van begin tot einde top. Als er een score gegeven moet worden geven we een 10/10. Nogmaals bedankt!
- Benoit, Jeroen en Lieven

Nogmaals bedankt voor de cursus,

openwaterduikcursus
★★★★★
Nogmaals bedankt voor de cursus, tijd om nu in Australië lekker te gaan genieten! Met vriendelijke groet, Martijn
- Martijn

Absoluut professionele instructeurs.

openwaterduikcursus
★★★★★
Goede, gezellige en absoluut professionele instructeurs. We hebben een weekend lang plezier gehad tijdens de cursus. Absolute aanrader.
- Jan-Hendrik, Josephine en Jasper

Het was een leuke ervaring

openwaterduikcursus
★★★★★
Het was een leuke ervaring en ben blij dat ik de cursus in NL bij jullie heb gedaan. Groet, Dennis
- Dennis

Bedankt voor de leuke lessen.

openwaterduikcursus
★★★★★
Nogmaals bedankt voor de leuke lessen. Wij hebben inmiddels een email gehad van padi. Graag ontvangen wij nog de fotos van ons in de duikpakken 🙂
- Denise en Remco

Op naar de Rode Zee

openwaterduikcursus
★★★★★
Super, dank je wel! Op naar de Rode Zee om ervaring op te doen, en wie weet tot een vervolg cursus! Mvg, Miranda
- Miranda

Mijn PADI Open Water gehaald

openwaterduikcursus
★★★★★
Ik heb zojuist (vanmiddag) mijn PADI Open Water gehaald via Duikcursus.nu, en ik vond het wel de moeite waard om hier een recensie over te schrijven. Ik heb de cursus in 3 opeenvolgende dagen gedaan, wat vrij intensief was, maar zeker te doen. Door omstandigheden van andere cursisten, heb ik 1 op 1 les gehad van Bart, en heb dit als zeer prettig ervaren. Van Bart krijg je de volle aandacht, en hij is zeer serieus met zijn werk bezig. Ik had een gedeeltelijke eigen uitrusting meegenomen, om te kijken of dit beviel, en hij nam eerst de tijd om de spullen na te kijken, en te controleren of het geschikt materiaal was. Ook is er voldoende in de (kleine) shop te krijgen. De shop is klein, maar de keuze is reuze, en ik heb dan ook mijn complete uitrusting aangevuld. Bart, ik heb 3 heel gezellige, leerzame dagen met je gehad, en zeker tot een volgende keer voor m'n Advanced! Groetjes Kevin
- Kevin

Goede en gezellige cursus

openwaterduikcursus
★★★★★
Goede en gezellige cursus gehad, zeer professioneel! Zeker een aanrader! Bedankt!
- Mike

Het is echt een aanrader 🙂

openwaterduikcursus
★★★★★
Een hele leuke cursus gehad tot Open Water Diver! Het is echt een aanrader:) Hele fijne begeleiding die rustig de tijd neemt om iets uit te leggen en als het niet lukt, is het ook niet erg. Probeer je het nog een x 🙂 top ervaring! Bedankt!
- Mandy

Bedankt voor de cursus!

openwaterduikcursus
★★★★★
Bedankt voor de cursus! Ik heb er erg veel geleerd en heb jullie aanpak als heel prettig ervaren. Veel succes met jullie duikschool. Groeten, Jelle
- Jelle

Super leuke duikschool.

openwaterduikcursus
★★★★★
Super leuke duikschool. Heel professioneel een aanrader!
- Cees

Super goede duikschool,

openwaterduikcursus
★★★★★
Super goede duikschool, Bart is een Geweldige instructeur. voor iedereen een aanrader!!!
- Ton

Ik heb genoten en vooral geleerd.

openwaterduikcursus
★★★★★
Nogmaals dank voor de Open Water duikopleiding. Ik heb genoten en vooral geleerd dankzij jullie deskundigheid. Een aanrader voor iedereen die wil gaan duiken. Grt Perry
- Perry

Keurig verzorgde gedegen cursus.

openwaterduikcursus
★★★★★
Super trots na de duikcursus bij jullie ben ik met mijn behaalde brevet. Het was een keurig verzorgde gedegen cursus. De rust maakte rustig en die had ik nog wel nodig. Maar met de goed verzorgde spullen en de mooie locatie kijk ik op een super geweldige cursus terug een aanrader voor een ieder die van duiken houdt! Vriendelijke Groet Jeannet
- Jeannet

Was een top ervaring!

openwaterduikcursus
★★★★★
Bedankt voor alles. Was een top ervaring! Waren 3 mooie dagen. Veel geleerd en zeer goede begeleiding! Met vriendelijke groet, Frederik
- Frederik

Zeker een aanrader!

openwaterduikcursus
★★★★★
Goede en gezellige cursus gehad, zeer professioneel! Zeker een aanrader! Bedankt!
- Mike

Bedankt voor het brevet,

openwaterduikcursus
★★★★★
Bedankt voor het brevet, ik vond de cursus erg leuk, goed opgezet en goed begeleid. Met vriendelijke groet, Etienne
- Etiene

Dank nogmaals voor de lessen.

openwaterduikcursus
★★★★★
Inmiddels hebben wij genoten van onze vakantie op Curaçao en Bonaire. Het duiken is helemaal gelukt! Groetjes, Rian van Marijke
- Rian en Marijke

Goede duikschool,

openwaterduikcursus
★★★★★
Goede duikschool, kleinschalig en daardoor een zeer goede begeleiding. Professioneel en serieus, maar toch een leuke sfeer. Voordeel is ook dat alles op één locatie is: duikschool zelf, zwembad en een meer om in te duiken.
- Sharan en Bas

Echt een aanrader!

openwaterduikcursus
★★★★★
Supergave cursus met top instructeur zeer leerzaam en bovenal leuk om te doen! De lessen worden gegeven op een top locatie met zeer mooi water en nette sanitaire voorzieningen. Echt een aanrader!
- Marvin en Femke

Super leuk weekend gehad!

openwaterduikcursus
★★★★★
Super leuk weekend gehad trots op het behalen van mijn brevet dankzij de zeer gemotiveerde duikinstructeur. Top duikschool!
- Tony