Vervolgcursus

Na het behalen van uw Open Water Diver duikbrevet is de vervolgcursus de PADI Advanced Open Water Diver. Hiermee krijgt u naast extra ervaring ook de mogelijkheid om dieper te mogen duiken tot maximaal 30 meter.

Veelal vragen duikscholen in het buitenland bij o.a. liveaboards ook wel duikcruises genoemd om het Advanced Open Water Diver duikbrevet. Met name bij het duiken op wrakken is meestal extra diepte van toepassing.

vervolgcursus

De vervolgcursus is opgebouwd uit een vijftal Adventure duiken met bijbehorende theorie die bij elkaar de PADI Advanced Open Water Diver cursus vormen. U kunt ook een gedeelte van deze duikcursus bij ons volgen aangezien het losse Adventure duiken zijn. Zo bieden wij 3 losse Adventure duiken aan in de Adventure Diver duikcursus. Upgraden naar Advanced Open Water Diver door het volgen van 2 extra Adventure duiken is daarna direct mogelijk.

Bekijk dus eens de vervolgcursussen van alleen de PADI Adventure of Advanced OW tot de Rescue Diver of een van de vele specialties die wij geven.

>> meer informatie Adventure Diver klik hier

>> meer informatie Advanced OW Diver klik hier

>> meer informatie Rescue + EFR Diver klik hier

>> meer informatie Nitrox voordeel klik hier

PADIflowchart