Duikbrevet halen in 3 dagen!

Jawel dat klopt helemaal. U kunt bij ons uw PADI duikbrevet halen in 3 dagen!

De theorie is tegenwoordig geheel online op eigen leertempo met voldoende ondersteuning. De theorie is begrijpelijk en geschikt vanaf 10 jaar en ouder.

Voor de praktijkdagen van de duikcursus reist u af naar onze unieke locatie in Brabant. Op het recreatiepark beschikken wij over een verwarmd binnenbad en een duikmeer op loopafstand.

duikbrevet halen

Allemaal voorzien van omkleedmogelijkheden, toiletten en warme douches!

De cursuslocatie is dus voorzien van de nodige luxe waardoor de duikcursus niet alleen prettig, maar ook een korte cursusduur heeft van 3 cursusdagen.

Uw PADI duikbrevet halen in 2 cursusdagen is eventueel ook mogelijk. Dit kan in een kleinere groepsgrootte en enige snorkel- duikervaring is dan wel nodig.

Om uw PADI duikbrevet in 3 cursusdagen te halen is snorkel- duikervaring niet nodig. Wel een goede zwemvaardigheid.

Uw auto parkeren kan gratis op de ruime parkeerplaats. Een hapje eten en zelfs overnachten in een accommodatie of met eigen kampeermiddel is mogelijk.

Het is zelfs mogelijk om op het recreatiepark na de duikcursus een balletje te slaan op de 9 holes golfbaan.  

Waarom zou u kiezen voor Duikcursus.nl?

Niet alleen vanwege onze unieke en luxe locatie natuurlijk. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het opleiden van duikers. Niet voor niets hebben wij de 10de Elite award mogen ontvangen van PADI.

PADI is daarnaast verreweg de bekendste en grootste duikorganisatie van de wereld. U kunt dan ook met een PADI duikbrevet overal terecht om te duiken!

elite award duikbrevet halen

Wij werken met gecertificeerde en ervaren Nederlandse PADI instructeurs.

Vanwege de grootte vraag naar PADI duikopleidingen geven wij momenteel geen SSI duikcursussen. U kunt hier wel informatie over vragen per e-mail.

De 1ste stap van uw duikavontuur kan een introductieduik zijn, dit is echter geen voorwaarden om te mogen deelnemen aan de PADI Open Water Diver.

Een goede gezondheid en kunnen zwemmen is wel echt een voorwaarden. 

Na het behalen van uw PADI duikbrevet is het mogelijk om verder te gaan leren via het PADI systeem. Zo geven wij ook diverse vervolgcursussen waaronder de Advanced en Rescue Diver duikcursus.

vervolg duikbrevet halen

Naast de diverse vervolgcursussen bestaat het PADI leersysteem ook uit diverse specialties. Kleinere vervolgcursussen.

Een greep uit ons aanbod:

Tot slot bieden wij opfriscursussen op maat aan. Wij bekijken waar eventueel de problemen zijn en gaan hiermee aan de slag.

Wist u dat een opfriscursus verplicht is na 6 maanden niet te hebben gedoken?

Dit geldt ook als u aan een eventuele PADI vervolgcursus wil gaan deelnemen.

+10 Jaar Actief

Online Theorie

PADI Elite Award

Gebaseerd op 77 recensies
Gerdjan van Hagen
Gerdjan van Hagen
30/08/2022
Hartstikke leuke cursus. Door problemen met oor niet in 1 weekend brevet kunnen halen maar dankzij flexibiliteit van de duikschool toch alles kunnen halen uiteindelijk. Bedankt ?
Sven Wilmsen
Sven Wilmsen
25/08/2022
Zeer duidelijk en goede lesgevers. Ideaal voor mensen die altijd hebben willen leren duiken maar niet te veel tijd over hebben. Ik zou dit iedereen aanraden die wil beginnen met duiken. Angela en Bart nogmaals bedankt voor de duidelijke en gestructureerde lessen groeten Sven
mark polet
mark polet
05/08/2022
Hele goede eerste duikervaring gehad bij Duikcursus.nl. De instructeur (Bart) neemt rustig de tijd om alles duidelijk uit te leggen en eventuele vragen te beantwoorden. Er hing gedurende de hele cursus een ontspannen sfeer en ik heb in een veilige omgeving mijn eerste duikervaring opgedaan met een goed onderhouden uitrusting. Het volgen van deze cursus heeft mij een goed, veilig en voorbereid gevoel gegeven voor mijn toekomstige duiken
Dirk Heesterbeek
Dirk Heesterbeek
02/08/2022
Nick van der Ven
Nick van der Ven
25/07/2022
Professionele mensen, goede uitleg en nemen de tijd om iets goed aan te leren!
hoi doei
hoi doei
17/07/2022
Froukje Hiel
Froukje Hiel
11/07/2022
Op een leuke manier de PADI gehaald met een fijne instructeur (Bart).
Lynn Jansen
Lynn Jansen
29/06/2022
Hele fijne en kundige begeleiding gehad van Bart in deze cursus. Erg tevreden!
Joost Maas
Joost Maas
28/06/2022
Bart legt alles duidelijk en geduldig uit. Aanrader!
Betthe
Betthe
27/06/2022

Overzicht van onze duikcursussen