Duikbrevet halen in 3 dagen

Uw PADI duikbrevet halen in 3 dagen? Wij bieden iets speciaals aan: Uw duikcursus kan namelijk plaatsvinden in een verwarmd binnenzwembad met een privé duikmeer!

padi duikschool

Uw duikbrevet halen in Nederland kan dus niet alleen raadzaam zijn maar is bij Duikcursus.nl ook nog voorzien van de nodige luxe. Zo kunt u de auto gratis parkeren en bevinden zich al de faciliteiten op loopafstand van elkaar. Vanwege de beperkte afstanden verliezen we weinig tot geen tijd en kunnen we bezig blijven met wat u graag wilt, uw PADI duikbrevet halen in 3 dagen!

De confined water oefeningen vinden plaats in een verwarmd binnenzwembad van 30 graden celsius. Tijdens deze zwembadduiken waant u zich dus al een beetje op vakantie.

Op directe loopafstand van het zwembad vinden de duiken in het buitenwater plaats, met toiletten, kleedhokjes en warme douches direct aan het privé duikmeer. Dit duikmeer bevat verschillende duikfaciliteiten waaronder een oefenplatform en diverse leuke duikobjecten. Het water van het duikmeer is het grootste deel van het jaar mooi helder en geeft een perfect zicht.

duikbrevet halen

De cursisten ervaren de sfeer, luxe omgeving en aandacht vanwege de kleine groepsgrootte als zeer prettig tijdens de duikcursus! Dit blijkt ook uit de vele positieve recensies die wij hebben ontvangen.

Waarom bij ons uw duikbrevet halen?
Korte cursusduur door kleine groepen met Nederlands sprekende instructeur en lesmateriaal, niet leren in de hitte en verlies van kostbare dagen op uw vakantie waarin u eigenlijk meteen had willen gaan duiken. Alle faciliteiten zitten op één unieke locatie, uw duikcursus is daarnaast voorzien van extra luxe zoals een verwarmd binnenzwembad en een privé duikmeer met kleedhokjes, toiletten en warme douches.

Vanwege onze ervaren duikinstructeurs hebben wij niet voor niets dus al voor de 8ste keer de PADI Elite Award mogen ontvangen als blijk van waardering voor de uitstekende training aan onze cursisten.

Wij zijn gevestigd op vijf sterren recreatiepark De Achterste Hoef. U kunt hier uw auto de gehele dag gratis en veilig parkeren en indien u wilt ook gebruik maken van de supermarkt, snackbar of het eetcafé. Bekijk ook eens even de diverse verblijfsmogelijkheden op recreatiepark De Achterste Hoef.

Waarom uw PADI duikbrevet halen?
Van de organisaties die complete duikopleidingen verzorgen is PADI verreweg de bekendste en grootste met wereldwijd ruim een miljoen duikbrevetten per jaar! Dit betekent dat 3 van de 4 duikers voor PADI kiezen. In 183 gebieden zijn PADI professionals actief. Door deze grote verspreiding kunt u met een PADI duikbrevet overal terecht bij een van de 6500 PADI duikcentra!

PADI heeft daarnaast voor de 21ste keer op rij de duikaward voor beste organisatie voor duiktrainingen gekregen. De PADI duiktrainingen voldoen aan de huidige ISO-standaarden voor sportduiktrainingen.

Wilt u meer informatie over SSI een andere grootte organisatie naast PADI neem dan persoonlijk even contact met ons op. Wij bieden ook diverse SSI duikcursussen aan zoals de SSI Open Water Diver.

De PADI Open Water Diver duikcursus is de eerste stap in een sportduikcarrière. Het PADI Open Water Diver brevet is wereldwijd erkend en u mag hiermee duiken maken met een buddy tot een diepte van 18 meter.

Bekijk rustig de mogelijkheden van alleen de theorie-, zwembad- of buitenwatermodule tot de complete PADI duikcursus.

>> meer informatie begincursus klik hier (geen duik- of snorkelervaring nodig)

>> meer informatie vervolgcursus klik hier

>> meer informatie specialtycursus klik hier

>> meer informatie introductieduik klik hier

PADIflowchart