Duikbrevet halen in 3 dagen!

Jawel dat klopt helemaal. U kunt bij ons uw PADI duikbrevet halen in 3 dagen!

De theorie is tegenwoordig geheel online op eigen leertempo met voldoende ondersteuning. De theorie is begrijpelijk en geschikt vanaf 10 jaar en ouder.

Voor de praktijkdagen van de duikcursus reist u af naar onze unieke locatie in Brabant. Op het recreatiepark beschikken wij over een verwarmd binnenbad en een duikmeer op loopafstand.

duikbrevet halen

Allemaal voorzien van omkleedmogelijkheden, toiletten en warme douches!

De cursuslocatie is dus voorzien van de nodige luxe waardoor de duikcursus niet alleen prettig, maar ook een korte cursusduur heeft van 2 – 3 cursusdagen.

Uw PADI duikbrevet halen in 2 cursusdagen is eventueel ook mogelijk. Dit kan in een kleinere cursusgroep en enige snorkel- duikervaring is dan wel nodig.

Om uw PADI duikbrevet in 3 cursusdagen te halen is enige duikervaring niet nodig. Wel een goede zwemvaardigheid en iedere snorkelervaring is een pre.

Uw auto parkeren kan gratis op de ruime parkeerplaats. Een hapje eten en zelfs overnachten in een accommodatie of met eigen kampeermiddel is mogelijk.

Recreatiepark De Achterste Hoef beschikt onder andere over trekkershutten, luxe Lotus Belle tenten, safaritenten, luxe chalets en bungalows om te huren.

Het is zelfs mogelijk om op het recreatiepark na de duikcursus een balletje te slaan op de 9 holes golfbaan.

Waarom zou u kiezen voor Duikcursus.nl?

Niet alleen vanwege onze unieke en luxe locatie natuurlijk. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het opleiden van duikers. Niet voor niets hebben wij de 11de Elite award mogen ontvangen van PADI. Deze award bestaat pas 11 jaar.

PADI is daarnaast verreweg de bekendste en grootste duikorganisatie van de wereld. U kunt dan ook met een PADI duikbrevet overal terecht om te duiken!

elite award duikbrevet halen

Wij werken alleen maar met gecertificeerde en ervaren Nederlands sprekende PADI duikinstructeurs. De gehele duikcursus krijgt u daarnaast les van dezelfde duikinstructeur dat is wel zo prettig vanwege het krijgen van meer vertrouwen. 

Vanwege de grootte vraag naar PADI duikopleidingen geven wij momenteel geen SSI duikcursussen. U kunt hier wel informatie over aanvragen per e-mail.

De 1ste stap van uw duikavontuur kan een introductieduik zijn, dit is echter geen voorwaarden om te mogen deelnemen aan de PADI Open Water Diver.

Een goede gezondheid, conditie en kunnen zwemmen is wel een voorwaarden.

Na het behalen van uw PADI duikbrevet is het mogelijk om verder te gaan leren via het PADI systeem. Zo geven wij ook diverse vervolgcursussen waaronder de Advanced en Rescue Diver duikcursus.

vervolg duikbrevet halen

Naast de diverse vervolgcursussen bestaat het PADI leersysteem ook uit diverse specialties. Kleinere vervolgcursussen.

Een greep uit ons aanbod:

Tot slot bieden wij opfriscursussen op maat aan. Wij bekijken waar eventueel de problemen zijn en gaan hiermee aan de slag.

Wist u dat een opfriscursus verplicht is na 6 maanden niet te hebben gedoken?

Dit geldt ook als u aan een eventuele PADI vervolgcursus wil gaan deelnemen.

+10 Jaar Actief

Online Theorie

PADI Elite Award

Uitstekend
Gebaseerd op 102 recensies
Thijs Hellings
Thijs Hellings
28/05/2024
Prima faciliteiten, goede instructeur & organisatie en in 3 dagen een duikbrevet kunnen halen, waarmee ik met vertrouwen op mijn opleiding in de toekomst mijn (vakantie) duiken kan gaan maken met mijn buddy. Heel goed bevallen!
Michel Zilverstand
Michel Zilverstand
23/05/2024
Als u snel uw duik brevet wil halen is dit zeker een aanrader . Bart onze duik instructeur was gewoon top. Dus Bart bedankt voor dit fijne weekend ik had me geen betere instructeur kunnen wensen.
Pedro de Jager
Pedro de Jager
17/05/2024
Prima cursus! Bart is echt een heel gedreven leraar die je alle aspecten van het duiken echt goed wil aanleren en ook nog een gezellige vent, kortom een aanrader.
Jan Kraat
Jan Kraat
01/05/2024
Ik volmaakte mijn cursus Open Water samen met drie andere op twee en een halve dag. De kleinere groep en tijdsindeling zorgde voor een heel persoonlijke en duidelijke aanpak. Je hebt op het einde echt het gevoel dat je klaar bent voor het echte werk. Ik zou het zo opnieuw doen en het iedereen aanraden. Een dikke 10 op 10 voor Bart! -
Victor Ruiter
Victor Ruiter
01/05/2024
Mooie cursus gehad met een duidelijk en top begeleiding van Bart.
Maike van Dartel
Maike van Dartel
24/04/2024
Veel geleerd onder de goede begeleiding van Angela! Fijne opzet waarin je je brevet in een aantal aaneengesloten dagen kan halen. Ook handig dat er faciliteiten op het park zelf aanwezig zijn voor bv. omkleden, douchen en ev. ook overnachting.
Pia Lukte Schipholt
Pia Lukte Schipholt
20/04/2024
Bart is een echt mensen mens die oog heeft voor de behoefte van een ieder als het aankomt op doorzettingsvermogen, plezier en passie overbrengen en laten beleven. Deze passie voor het duiken leeft hij voor in zijn duikschool. Samen met mijn 2 oudste kinderen in de leeftijd van 10 en 13 jaar heb ik in 3 dagen vol plezier en uitdaging ons padi open water brevet mogen behalen! Met opbouwende oefeningen in zowel het zwembad als in het buitenwater leer je op eigen tempo in een rustige positieve sfeer alle vaardigheden die hiervoor nodig zijn aan. Bart heeft door zijn ruime kennis en ervaring genoeg tools in zijn rugzak om in te zetten wanneer je ergens tegenaan loopt. Of het nu om een andere duikbriloptie gaat of om een positieve twist in de mindset, hij denkt en kijkt met je mee! In de weken voorafgaand aan deze praktijkervaring hebben we thuis onze theorie behaald welke goed te volgen is voor jong en oud. De locatie is netjes verzorgd met o.a. warme douches, fasciliteiten om iets te nuttigen en bovenal schoon! Wij zijn Bart enorm dankbaar voor deze fijne ervaring en kijken hierdoor met nog meer plezier uit naar onze duiktripjes in zowel binnen- als buitenland. Bart, dankjewel voor je inzet, tijd, geduld en het delen van jouw passie voor het duiken!
Joris Vernooij
Joris Vernooij
12/03/2024
Aldevina da Silva
Aldevina da Silva
11/10/2023
De cursus was gezellig, ontzettend informatief en vooral heel erg leuk. Bart is een fantastische instructeur die de tijd neemt en veel uitleg geeft over het hoe, wat en waarom. Absolute aanrader om hier je duikbrevet te halen!!
Bard Bart
Bard Bart
06/10/2023
Super fijne les gehad. Goede rustige uitleg!

Overzicht van onze duikcursussen