PADI | SSI duikschool contact

Wij zijn als officiële PADI duikschool en SSI duikschool gevestigd op 5 sterren recreatiepark De Achterste Hoef in Bladel.

Goed bereikbaar en op korte afstand van Eindhoven en Turnhout (België). Kijk ook naar de diverse mogelijkheden om te overnachten op het recreatiepark. 

Heeft u de website bekeken en bent u toch nog op zoek naar meer informatie of heeft u een vraag over een duikcursus. De duikschool zelf is bereikbaar per e-mail, WhatsApp en telefoon.

PADI SSI duikschool

Nemen wij de telefoon niet op. Ga ervan uit dat wij dan onderwater zitten. Wij bellen u dan zelf even terug.

Wij zijn in de winterperiode oktober t/m maart niet open, maar wel bereikbaar.

Geen reactie ontvangen binnen 24 uur? Bekijk dan ook even uw spam folder.

PADI | SSI duikschool contactgegevens
Duikcursus.nl PADI Dive Resort | S-23055
SSI Dive Center | 714129
Adres: Troprijt 10
5531NA Bladel, Nederland
Telefoon: NL 0650961460
BE +31650961460
E-mail: info@duikcursus.nl
KvK: 18076509 – DiveDesign

Veel gestelde vragen | FAQ

Een aantal vragen en antwoorden hebben wij voor u verzameld. Staat uw vraag er niet bij, stuur gerust een e-mail, Whatsapp of bel naar de duikschool zelf.

Waar zijn de cursusprijzen te vinden? Al onze cursusprijzen staan vermeld bij de desbetreffende duikcursus.

Waar zijn de cursusdatums te vinden? De cursusdatums zijn te vinden zodra u op de knop “inschrijven” klikt.

Staan de cursusdatums en tijden vast? Ja, tenzij u een aanmelding gaat doen waarbij u als groep inschrijft.

Wat is nu eigenlijk de 1ste duikcursus? De basis duikcursus is de Open Water Diver duikcursus. Dit is de complete duikcursus om te mogen gaan duiken.

Kan ik aanmelden met maar 1 persoon? Aanmelden met 1 persoon is mogelijk, wij maken er een cursusgroep van met maximaal 2 – 5 cursisten of privé 1:1.

Vanaf welke leeftijd kan ik deelnemen? Deelnemen mag al vanaf 10 jaar, wij adviseren altijd wel een check door uw (huis)arts.

Hoe zit het met een medische keuring? Het is aan te raden een duikkeuring te doen. Aan de hand van een medische vragenlijst zal beoordeeld worden of deze wel of niet verplicht is. Bekijk hier de vragenlijst.

Kunnen personen ook komen kijken? Komen kijken is geen enkel probleem, maar meedoen met de duikcursus zelf is helaas niet mogelijk. Alleen cursisten die zijn ingeschreven mogen meedoen. Er zijn wel andere opties zoals een opfris duikcursus in het zwembad of buitenwater.

Verblijven of overnachten mogelijk? Dit kunt u eventueel zelf regelen met het recreatiepark of elders ergens in de omgeving.

Zelfstandig duiken in het duikmeer? Het duikmeer is geen openbare locatie om te mogen duiken. Duiken is alleen toegestaan door instructeurs en cursisten van onze duikschool.

+10 Jaar Actief

Online Theorie

PADI Elite Award

Uitstekend
Gebaseerd op 82 recensies
David Brode
David Brode
27/04/2023
Als je je PADI wilt halen dan ga je naar Bart. De uitleg is helder, er wordt tijd voor je genomen en vooral de manier waarop de dagen in elkaar overvloeien zijn top. Op elk moment voel je je veilig om te leren wat duiken is en hoe je dat verantwoordelijk kunt doen. Na drie dagen zitten de gewoonten er goed in en ik kijk er naar uit om een vervolgcursus bij Bart te volgen. Bedankt!
S Li
S Li
24/04/2023
Je duikvakanties goed beginnen met een geweldige leservaring Afgelopen 3 dagen de Open Water Diver Cursus gedaan onder leiding van Bart, echt een hele goede instructeur. Veel ervaring, kennis van zaken, geduldig, vriendelijk, duidelijk en benaderbaar. Alles was perfect geregeld. Locatie, apparatuur, … Ik ben klaar om mijn eerste duiken op vakantie te maken. Dank je wel Bart!!! Tot een volgende keer, Lian
Marjolijn Brouwer
Marjolijn Brouwer
06/02/2023
Goede duikschool op een leuke locatie. Handig dat je in 3 dagen en daarnaast zelfstudie je Padi kan halen.
Mirthe van Gompel
Mirthe van Gompel
17/10/2022
Tijdens de cursus is er oog voor ieders eigen tempo en ontwikkeling. Het veilig, beheerst en ontspannen (leren) duiken staan voorop. De instructeur is een vriendelijke en enthousiaste man. Het aanbod wordt mooi verdeeld over de cursusdagen. Persoonlijke aandacht was zeker aanwezig en er is genoeg ruimte tussendoor, wat voor mensen die het spannend vinden, fijn kan zijn. Ben je iemand die er snel ‘doorheen fietst’ zou het wat sneller mogen. Naast een Padi op zak, ook een fijn weekend gehad hier. Aanrader!
Joris Vernooij
Joris Vernooij
21/09/2022
Johan Kuipers
Johan Kuipers
14/09/2022
Duikcursus.nl is een absolute aanrader. Bart zorgt ervoor dat je in 3 dagen vol vertrouwen je verdere duikavonturen tegemoet gaat. Kortom een fijne duikschool en top begeleiding.
Gerdjan van Hagen
Gerdjan van Hagen
30/08/2022
Hartstikke leuke cursus. Door problemen met oor niet in 1 weekend brevet kunnen halen maar dankzij flexibiliteit van de duikschool toch alles kunnen halen uiteindelijk. Bedankt 👍
Sven Wilmsen
Sven Wilmsen
25/08/2022
Zeer duidelijk en goede lesgevers. Ideaal voor mensen die altijd hebben willen leren duiken maar niet te veel tijd over hebben. Ik zou dit iedereen aanraden die wil beginnen met duiken. Angela en Bart nogmaals bedankt voor de duidelijke en gestructureerde lessen groeten Sven
mark polet
mark polet
05/08/2022
Hele goede eerste duikervaring gehad bij Duikcursus.nl. De instructeur (Bart) neemt rustig de tijd om alles duidelijk uit te leggen en eventuele vragen te beantwoorden. Er hing gedurende de hele cursus een ontspannen sfeer en ik heb in een veilige omgeving mijn eerste duikervaring opgedaan met een goed onderhouden uitrusting. Het volgen van deze cursus heeft mij een goed, veilig en voorbereid gevoel gegeven voor mijn toekomstige duiken
Dirk Heesterbeek
Dirk Heesterbeek
02/08/2022