PADI | SSI duikschool contact

Wij zijn als officiële PADI duikschool en SSI duikschool gevestigd op 5 sterren recreatiepark De Achterste Hoef in Bladel.

Goed bereikbaar en op korte afstand van Eindhoven en Turnhout (België). Kijk ook naar de diverse mogelijkheden om te overnachten op het recreatiepark. 

Heeft u de website bekeken en bent u toch nog op zoek naar meer informatie of heeft u een vraag over een duikcursus. De duikschool zelf is bereikbaar per e-mail, WhatsApp en telefoon.

PADI SSI duikschool

Nemen wij de telefoon niet op. Ga ervan uit dat wij dan onderwater zitten. Wij bellen u dan zelf even terug.

Wij zijn in de winterperiode oktober t/m maart niet open, maar wel bereikbaar.

Geen reactie ontvangen binnen 24 uur? Bekijk dan ook even uw spam folder.

PADI | SSI duikschool contactgegevens
Duikcursus.nl PADI Dive Resort | S-23055
SSI Dive Center | 714129
Adres: Troprijt 10
5531NA Bladel, Nederland
Telefoon: NL 0650961460
BE +31650961460
E-mail: info@duikcursus.nl
KvK: 18076509 – DiveDesign

Veel gestelde vragen | FAQ

Een aantal vragen en antwoorden hebben wij voor u verzameld. Staat uw vraag er niet bij, stuur gerust een e-mail, Whatsapp of bel naar de duikschool zelf.

Waar zijn de cursusprijzen te vinden? Al onze cursusprijzen staan vermeld bij de desbetreffende duikcursus.

Waar zijn de cursusdatums te vinden? De cursusdatums zijn te vinden zodra u op de knop “inschrijven” klikt.

Staan de cursusdatums en tijden vast? Ja, tenzij u een aanmelding gaat doen waarbij u als groep inschrijft.

Wat is nu eigenlijk de 1ste duikcursus? De basis duikcursus is de Open Water Diver duikcursus. Dit is de complete duikcursus om te mogen gaan duiken.

Kan ik aanmelden met maar 1 persoon? Aanmelden met 1 persoon is mogelijk, wij maken er een cursusgroep van met maximaal 2 – 5 cursisten of privé 1:1.

Vanaf welke leeftijd kan ik deelnemen? Deelnemen mag al vanaf 10 jaar, wij adviseren altijd wel een check door uw (huis)arts.

Hoe zit het met een medische keuring? Het is aan te raden een duikkeuring te doen. Aan de hand van een medische vragenlijst zal beoordeeld worden of deze wel of niet verplicht is. Bekijk hier de vragenlijst.

Kunnen personen ook komen kijken? Komen kijken is geen enkel probleem, maar meedoen met de duikcursus zelf is helaas niet mogelijk. Alleen cursisten die zijn ingeschreven mogen meedoen. Er zijn wel andere opties zoals een opfris duikcursus in het zwembad of buitenwater.

Verblijven of overnachten mogelijk? Dit kunt u eventueel zelf regelen met het recreatiepark of elders ergens in de omgeving.

Zelfstandig duiken in het duikmeer? Het duikmeer is geen openbare locatie om te mogen duiken. Duiken is alleen toegestaan door instructeurs en cursisten van onze duikschool.

+10 Jaar Actief

Online Theorie

PADI Elite Award

Uitstekend
Gebaseerd op 102 recensies
Thijs Hellings
Thijs Hellings
28/05/2024
Prima faciliteiten, goede instructeur & organisatie en in 3 dagen een duikbrevet kunnen halen, waarmee ik met vertrouwen op mijn opleiding in de toekomst mijn (vakantie) duiken kan gaan maken met mijn buddy. Heel goed bevallen!
Michel Zilverstand
Michel Zilverstand
23/05/2024
Als u snel uw duik brevet wil halen is dit zeker een aanrader . Bart onze duik instructeur was gewoon top. Dus Bart bedankt voor dit fijne weekend ik had me geen betere instructeur kunnen wensen.
Pedro de Jager
Pedro de Jager
17/05/2024
Prima cursus! Bart is echt een heel gedreven leraar die je alle aspecten van het duiken echt goed wil aanleren en ook nog een gezellige vent, kortom een aanrader.
Jan Kraat
Jan Kraat
01/05/2024
Ik volmaakte mijn cursus Open Water samen met drie andere op twee en een halve dag. De kleinere groep en tijdsindeling zorgde voor een heel persoonlijke en duidelijke aanpak. Je hebt op het einde echt het gevoel dat je klaar bent voor het echte werk. Ik zou het zo opnieuw doen en het iedereen aanraden. Een dikke 10 op 10 voor Bart! -
Victor Ruiter
Victor Ruiter
01/05/2024
Mooie cursus gehad met een duidelijk en top begeleiding van Bart.
Maike van Dartel
Maike van Dartel
24/04/2024
Veel geleerd onder de goede begeleiding van Angela! Fijne opzet waarin je je brevet in een aantal aaneengesloten dagen kan halen. Ook handig dat er faciliteiten op het park zelf aanwezig zijn voor bv. omkleden, douchen en ev. ook overnachting.
Pia Lukte Schipholt
Pia Lukte Schipholt
20/04/2024
Bart is een echt mensen mens die oog heeft voor de behoefte van een ieder als het aankomt op doorzettingsvermogen, plezier en passie overbrengen en laten beleven. Deze passie voor het duiken leeft hij voor in zijn duikschool. Samen met mijn 2 oudste kinderen in de leeftijd van 10 en 13 jaar heb ik in 3 dagen vol plezier en uitdaging ons padi open water brevet mogen behalen! Met opbouwende oefeningen in zowel het zwembad als in het buitenwater leer je op eigen tempo in een rustige positieve sfeer alle vaardigheden die hiervoor nodig zijn aan. Bart heeft door zijn ruime kennis en ervaring genoeg tools in zijn rugzak om in te zetten wanneer je ergens tegenaan loopt. Of het nu om een andere duikbriloptie gaat of om een positieve twist in de mindset, hij denkt en kijkt met je mee! In de weken voorafgaand aan deze praktijkervaring hebben we thuis onze theorie behaald welke goed te volgen is voor jong en oud. De locatie is netjes verzorgd met o.a. warme douches, fasciliteiten om iets te nuttigen en bovenal schoon! Wij zijn Bart enorm dankbaar voor deze fijne ervaring en kijken hierdoor met nog meer plezier uit naar onze duiktripjes in zowel binnen- als buitenland. Bart, dankjewel voor je inzet, tijd, geduld en het delen van jouw passie voor het duiken!
Joris Vernooij
Joris Vernooij
12/03/2024
Aldevina da Silva
Aldevina da Silva
11/10/2023
De cursus was gezellig, ontzettend informatief en vooral heel erg leuk. Bart is een fantastische instructeur die de tijd neemt en veel uitleg geeft over het hoe, wat en waarom. Absolute aanrader om hier je duikbrevet te halen!!
Bard Bart
Bard Bart
06/10/2023
Super fijne les gehad. Goede rustige uitleg!