Introductieduik ontdek het duiken

Nog niet 100% zeker of duiken wel echt leuk is? Stop nu direct met twijfelen en kom het zelf een keer proberen. Volg in alle rust en op eigen tempo een PADI introductieduik in een verwarmd binnenzwembad onder begeleiding van een ervaren PADI duikinstructeur.

introductieduik

Laat die twijfel of misschien wel eerdere negatieve duikervaring u er niet van weerhouden om een PADI introductieduik te volgen. Wie weet gaat u na de PADI introductieduik direct het PADI duikbrevet halen.

PADI introductieduik: Ook wel de PADI Discover Scuba Diving duikcursus  genoemd. Wij geven u een introductie tot het duiken met perslucht op een ontspannen manier en met een hoog niveau van toezicht. Het helpt misvattingen over duiken uit de weg te helpen door u dit zelf te laten ervaren.

De PADI introductieduik bestaat uit 2 verschillende onderdelen en duurt in totaal ongeveer 3 uurtjes:

  • theorie uitleg
  • zwembadduik

De auto kan gratis geparkeerd worden op de ruime parking en vanuit de duikschool loopt u zo naar het verwarmd binnenzwembad voor uw eerste kennismaking met de duiksport. Onder begeleiding van een ervaren PADI duikinstructeur krijgt u de nodige theoretische uitleg en worden er basis duikvaardigheden gedemonstreerd en natuurlijk geoefend. Er zijn geen verplichte duikvaardigheden die u moet doen.

padihalen

Voordat aan het PADI Discover Scuba Diving ofwel de PADI introductieduik mag worden deelgenomen moet er worden voldaan aan de volgende punten:

  • minimale leeftijd 10 jaar
  • over goede zwemvaardigheid beschikken (diploma niet vereist)
  • in een goede gezondheid verkeren (medische verklaring invullen)

U kunt en mag natuurlijk nog niet zelfstandig gaan duiken na de introductieduik, het is wel de eerste stap richting het behalen van uw duikbrevet in 2 of 3 dagen.

Wanneer aan bepaalde eisen voldaan wordt dan mag de ervaring wel meegeteld worden als deel van de PADI Open Water Diver cursus – dit is de PADI duikcursus waarin u leert om zelfstandig te duiken.

De PADI introductieduik als cadeau geven maar nog geen exacte data? Geen probleem, geef bij aanmelden de optie “data in overleg” aan en diegene die het cadeau ontvangt kan op een later tijdstip zelf contact opnemen voor een geschikte data.


Cursusoverzicht:
Inclusief: Duikles en bruikleen van al het benodigde duikmateriaal gedurende de cursus.
Optioneel: N.v.t.
Exclusief: Vervoer naar de cursuslocatie, eten (lunch) en drinken (koffie en thee gratis).
Startdatum: Alleen nog maar in overleg vanwege de grote drukte.
Cursusduur: De cursus start ’s morgens om 7:45 uur – de eindtijd is normaal rond 11 uur.
Cursuslocatie: Recreatiepark De Achterste Hoef in Bladel provincie Noord-Brabant op een korte afstand van Tilburg, Eindhoven en Turnhout (België).
Cursusoverzicht: PADI Discover Scuba Diving introductieduik.
Min. leeftijd: 10 jaar bij aanvang van de cursus.
Aanmelden: Via direct aanmelden of telefonisch tussen 8:00 en 20:00 uur op 06-50961460.
Prijs: Normaal € 99, nu tijdelijk € 89,-

aanmelden