Cursus reviews van cursisten

Was een top ervaring!

Rated 5,0 out of 5

Bedankt voor alles. Was een top ervaring! Waren 3 mooie dagen. Veel geleerd en zeer goede begeleiding! Met vriendelijke groet, Frederik

Frederik

Zeker een aanrader!

Rated 5,0 out of 5

Goede en gezellige cursus gehad, zeer professioneel! Zeker een aanrader! Bedankt!

Mike

Bedankt voor het brevet

Rated 5,0 out of 5

Bedankt voor het brevet, ik vond de cursus erg leuk, goed opgezet en goed begeleid. Met vriendelijke groet, Etienne

Etiene

Dank nogmaals voor de lessen.

Rated 5,0 out of 5

Inmiddels hebben wij genoten van onze vakantie op Curaçao en Bonaire. Het duiken is helemaal gelukt! Groetjes, Rian van Marijke

Rian en Marijke

Goede duikschool

Rated 5,0 out of 5

Goede duikschool, kleinschalig en daardoor een zeer goede begeleiding. Professioneel en serieus, maar toch een leuke sfeer. Voordeel is ook dat alles op één locatie is: duikschool zelf, zwembad en een meer om in te duiken.

Sharan en Bas

Echt een aanrader!

Rated 5,0 out of 5

Supergave cursus met top instructeur zeer leerzaam en bovenal leuk om te doen! De lessen worden gegeven op een top locatie met zeer mooi water en nette sanitaire voorzieningen. Echt een aanrader!

Marvin en Femke

Super leuk weekend gehad!

Rated 5,0 out of 5

Super leuk weekend gehad trots op het behalen van mijn brevet dankzij de zeer gemotiveerde duikinstructeur. Top duikschool!

Tony

Cursus reviews van facebook

    Afgelopen weekend dankzij de deskundige begeleiding van Bart onze Padi Open Water behaald! Naast de verplichte stof was er ook ruimte om veel vragen te stellen, werd er alle tijd genomen die nodig was en werden lastige onderdelen goed opgepikt zodat daar wat meer aandacht aan besteed kon worden. Tussen de duiken door ook nog kennis gemaakt met Angela, plezierige gesprekken gehad over de duiksport en veel tips gekregen. En niet onbelangrijk: het was ook nog eens een plezierig weekend! Wat ons betreft een echte aanrader dus!

    Jurgen van Limpt
    1 oktober 2018

    Prima duikschool. Kleinschalig en persoonlijke begeleiding.

    Jeroen Beekmans
    13 maart 2015

    Geweldige duikschool!Kleinschalig en super begeleiding!

    Sylvia van Pinxteren
    16 juni 2015

+10 Jaar Actief

Online Theorie

PADI Elite Award

Uitstekend
Gebaseerd op 96 recensies
Aldevina da Silva
Aldevina da Silva
11/10/2023
De cursus was gezellig, ontzettend informatief en vooral heel erg leuk. Bart is een fantastische instructeur die de tijd neemt en veel uitleg geeft over het hoe, wat en waarom. Absolute aanrader om hier je duikbrevet te halen!!
Bard Bart
Bard Bart
06/10/2023
Super fijne les gehad. Goede rustige uitleg!
Anouk Van Gerven
Anouk Van Gerven
20/09/2023
Bart zorgt ervoor dat jij op jouw tempo je brevet kunt halen, of dat nu versneld is of je wat meer tijd nodig hebt maakt niet uit. Hij voelt de groep goed aan maar heeft ook heel veel individuele aandacht voor je. Vooral ook een hele gezellige cursus geweest! zeker een om aan te raden!
Jens
Jens
04/09/2023
Moniek Smits (A.C.Smits aanhangwagens)
Moniek Smits (A.C.Smits aanhangwagens)
28/08/2023
Afgelopen weekend ons duikbrevet gehaald onder deskundige leiding van Bart. We waren snel vertrouwd met de materialen en we hebben goede les gehad. Echt een aanrader!
Roel Bluijs
Roel Bluijs
24/08/2023
Laagdrempelig, enthousiast, leerzaam, maar vooral heel erg leuk om te doen!
Youri Nooijen
Youri Nooijen
13/08/2023
Erg leuke duikschool en een mooie locatie ook om te leren duiken! Bart Simons (duikinstructeur) neemt de tijd om alles goed uit te leggen!
Ron Willems
Ron Willems
13/08/2023
11-13 augustus 2023 de Open Water Diver Cursus gedaan onder leiding van Bart. Bart is een uitstekende instructeur met veel kennis en ervaring, legt zaken goed uit, vriendelijk, heeft humor, neemt de tijd en past de snelheid goed aan op de groep. De locatie is goed (binnenzwembad, een meer en goede toilet/douche faciliteiten) en de duikspullen zijn prima. Echt een aanrader!
Pia Lukte Schipholt
Pia Lukte Schipholt
24/07/2023
Bart is een echt mensen mens die oog heeft voor de behoefte van een ieder als het aankomt op doorzettingsvermogen, plezier en passie overbrengen en laten beleven. Deze passie voor het duiken leeft hij voor in zijn duikschool. Samen met mijn 2 oudste kinderen in de leeftijd van 10 en 13 jaar heb ik in 3 dagen vol plezier en uitdaging ons padi open water brevet mogen behalen! Met opbouwende oefeningen in zowel het zwembad als in het buitenwater leer je op eigen tempo in een rustige positieve sfeer alle vaardigheden die hiervoor nodig zijn aan. Bart heeft door zijn ruime kennis en ervaring genoeg tools in zijn rugzak om in te zetten wanneer je ergens tegenaan loopt. Of het nu om een andere duikbriloptie gaat of om een positieve twist in de mindset, hij denkt en kijkt met je mee! In de weken voorafgaand aan deze praktijkervaring hebben we thuis onze theorie behaald welke goed te volgen is voor jong en oud. De locatie is netjes verzorgd met o.a. warme douches, fasciliteiten om iets te nuttigen en bovenal schoon! Wij zijn Bart enorm dankbaar voor deze fijne ervaring en kijken hierdoor met nog meer plezier uit naar onze duiktripjes in zowel binnen- als buitenland. Bart, dankjewel voor je inzet, tijd, geduld en het delen van jouw passie voor het duiken!
Marc Diks
Marc Diks
18/07/2023