Cursus reviews van cursisten

Dank nogmaals voor de lessen.

Rated 5 out of 5

Inmiddels hebben wij genoten van onze vakantie op Curaçao en Bonaire. Het duiken is helemaal gelukt! Groetjes, Rian van Marijke

Rian en Marijke

Goede duikschool

Rated 5 out of 5

Goede duikschool, kleinschalig en daardoor een zeer goede begeleiding. Professioneel en serieus, maar toch een leuke sfeer. Voordeel is ook dat alles op één locatie is: duikschool zelf, zwembad en een meer om in te duiken.

Sharan en Bas

Echt een aanrader!

Rated 5 out of 5

Supergave cursus met top instructeur zeer leerzaam en bovenal leuk om te doen! De lessen worden gegeven op een top locatie met zeer mooi water en nette sanitaire voorzieningen. Echt een aanrader!

Marvin en Femke

Super leuk weekend gehad!

Rated 5 out of 5

Super leuk weekend gehad trots op het behalen van mijn brevet dankzij de zeer gemotiveerde duikinstructeur. Top duikschool!

Tony

Cursus reviews van facebook

  ? topcursus, afgelopen weekend open water gehaald met 5 ook ? medecursisten, tot volgend jaar voor de vervolgcursusse ???‍♂️?? grjs van dieje van arendonk ?

  Raeymaekers Arne Avatar Raeymaekers Arne
  september 22, 2019

  Leuke en vooral goede duikschool, met goede uitleg en aardige mensen die duiken echt top vinden en er graag les in geven…..

  Tom Westerlaken Avatar Tom Westerlaken
  juni 21, 2017

  Afgelopen weekend een 3-daagse PADI Open Water cursus gevolgd bij Bart en Angela. Hun enorme passie voor duiken dragen ze over op cursisten. Ze zijn enthousiast, hebben veel geduld en zijn zeer deskundig. Goeie faciliteiten en leuke locatie voor beginners met een plas op loopafstand. Inmiddels hebben we ons ingeschreven voor een vervolgcursus. Angela en Bart, bedankt! �

  Carolien Bosman Avatar Carolien Bosman
  juli 4, 2017

+10 Jaar Actief

Online Theorie

PADI Elite Award

Gebaseerd op 77 recensies
Gerdjan van Hagen
Gerdjan van Hagen
30/08/2022
Hartstikke leuke cursus. Door problemen met oor niet in 1 weekend brevet kunnen halen maar dankzij flexibiliteit van de duikschool toch alles kunnen halen uiteindelijk. Bedankt ?
Sven Wilmsen
Sven Wilmsen
25/08/2022
Zeer duidelijk en goede lesgevers. Ideaal voor mensen die altijd hebben willen leren duiken maar niet te veel tijd over hebben. Ik zou dit iedereen aanraden die wil beginnen met duiken. Angela en Bart nogmaals bedankt voor de duidelijke en gestructureerde lessen groeten Sven
mark polet
mark polet
05/08/2022
Hele goede eerste duikervaring gehad bij Duikcursus.nl. De instructeur (Bart) neemt rustig de tijd om alles duidelijk uit te leggen en eventuele vragen te beantwoorden. Er hing gedurende de hele cursus een ontspannen sfeer en ik heb in een veilige omgeving mijn eerste duikervaring opgedaan met een goed onderhouden uitrusting. Het volgen van deze cursus heeft mij een goed, veilig en voorbereid gevoel gegeven voor mijn toekomstige duiken
Dirk Heesterbeek
Dirk Heesterbeek
02/08/2022
Nick van der Ven
Nick van der Ven
25/07/2022
Professionele mensen, goede uitleg en nemen de tijd om iets goed aan te leren!
hoi doei
hoi doei
17/07/2022
Froukje Hiel
Froukje Hiel
11/07/2022
Op een leuke manier de PADI gehaald met een fijne instructeur (Bart).
Lynn Jansen
Lynn Jansen
29/06/2022
Hele fijne en kundige begeleiding gehad van Bart in deze cursus. Erg tevreden!
Joost Maas
Joost Maas
28/06/2022
Bart legt alles duidelijk en geduldig uit. Aanrader!
Betthe
Betthe
27/06/2022