Ook wij hebben natuurlijk te maken met het Covid-19 ofwel Corona virus tijdens het geven van onze duikcursussen. Voor het theoriegedeelte kunt u op een veilige manier gebruik maken van de PADI online duiktheorie.

Tijdens het praktijkgedeelte maken wij gebruik van een binnenbad en diverse sanitaire voorzieningen op het recreatiepark. De benodigde maatregelen zijn genomen om hier op een veilige manier gebruik van te kunnen maken. Denk aan verplichte looproutes, desinfectie en waar nodig het dragen van een mondkapje op de aangegeven plaatsen. 

Onze taak is ook het desinfecteren en vervoeren van uw duikuitrusting. Vanwege de Corona is desinfectie en kruisbesmetting namelijk een heel belangrijk punt geworden en daarom maken wij gebruik van vrijwel nieuwe duikmaterialen. Wij zijn van mening dat nieuwe duikmaterialen beter gereinigd kunnen worden ten voordele van de veiligheid.

Zodra u onderwater bent is de kans op besmetting bijna uitgesloten vanwege het feit dat u een eigen luchtvoorziening heeft en wij deze grondig desinfecteren voor gebruik.

Een positieve Corona PCR test betekend dat u op dat moment niet mag deelnemen aan de duikcursus en kosteloos verzetten is in dat geval dan ook geen enkel probleem.

Vanwege onze ervaring in voorgaande jaren zijn wij van mening dat het geen enkel probleem is om op een veilige manier en Corona proef een duikcursus te komen volgen.