Cursus reviews van cursisten

Super ervaring

Rated 5 out of 5

3 super dagen gehad. Veel geleerd en ons duikbrevet in the pocket! Bart bedankt!

Michael&bianca

Super goede begeleiding

Rated 5 out of 5

Super goede begeleiding’, 5, ‘Echt een super gave open water cursus gehad samen met mijn zoon van 11. Zeker aan te raden. Heel goede begeleiding ongedwongen sfeer en een leuke en gezellige instructeur. Kortom zeker een aanrader voor jong en oud. Bart heel erg bedankt!!

Dennis en Dylano

Leuk weekend gehad

Rated 5 out of 5

Cursus was zeer leuk om te doen Bart weet zeker waar die het over heeft en legt het je allemaal goed en rustig uit en neemt de tijd voor jou en anderen duik locatie was ook mooi om er te duiken het was een zeer geslaagd weekend en zeker leuk om te doen al met al is het gewoon een hele goeie duikschool om hier je padi te halen!

Luuc

Duikcursus.nl was super!

Rated 5 out of 5

Afgelopen week een duikcursus gedaan bij Bart. Bij het begin had ik 0,0 ervaring met duiken. Na 2 dagen les en de nodige aanwijzingen en adviezen van Bart mijn Padi gehaald! Bart was een super leermeester met geduld en goede uitleg. Een goede aanrader voor iedereen die vanuit een nulpunt zijn Padi wil halen. Bart: super bedankt!

Robert Meeuwissen

open water 3 dagen

Rated 5 out of 5

Bart weet waar hij het over heeft, de eerste dag was meteen ontspannen en relaxt. de training verliep vlot en ontspannen. Alles was goed geregeld, lekker warm douchen na de elke duiken en met een goede uitrusting was het allemaal erg goed te doen! na 2 dagen weggegaan met brevet op zak. Ik kom zeker terug met vriendin om de advanced bij Bart te gaan doen!

Patrick

3 topdagen

Rated 5 out of 5

Ben blij dat ik hier mijn open water heb gehaald! Bart is didactisch en methodisch erg sterk, waardoor de lessen fijn waren, de theorie en praktijk makkelijk te begrijpen was en ik nu supergoed op reis kan en vol vertrouwen ga duiken. Ook erg fijn dat het door de week kan. Zou iedereen aanraden om in 3 dagen bij Bart zijn Padi te halen. groeten, Froukje

Froukje

Klaar voor Nitrox dankzij Bart

Rated 5 out of 5

Bart bedankt voor de fijne cursus. Duidelijke instructies met de nadruk op veiligheid. Dankzij jou zijn wij klaar voor een paar mooie en veilige nitrox vakantie duiken.

Pierre

Cursus reviews van facebook

  Geweldige duikschool!Kleinschalig en super begeleiding!

  Sylvia van Pinxteren Avatar Sylvia van Pinxteren
  juni 16, 2015

  Top weekend gehad, Gezellige sfeer. Goede persoonlijke begeleiding. Angela,Bart en Jeroen Bedankt (y)

  Roel Willems Avatar Roel Willems
  oktober 19, 2015

  Afgelopen weekend mijn PADI Open Water behaald bij duikcursus,nl De drie daagse cursus heb ik als zeer prettig ervaren, Bart is een gedreven instructeur met de juiste kennis en ervaring die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. Op naar de PADI Advance die ik ook zeker ga volgen bij Bart, Bedankt !!!

  Patrick Lodewijks Avatar Patrick Lodewijks
  mei 11, 2017

+10 Jaar Actief

Online Theorie

PADI Elite Award

Gebaseerd op 77 recensies
Gerdjan van Hagen
Gerdjan van Hagen
30/08/2022
Hartstikke leuke cursus. Door problemen met oor niet in 1 weekend brevet kunnen halen maar dankzij flexibiliteit van de duikschool toch alles kunnen halen uiteindelijk. Bedankt ?
Sven Wilmsen
Sven Wilmsen
25/08/2022
Zeer duidelijk en goede lesgevers. Ideaal voor mensen die altijd hebben willen leren duiken maar niet te veel tijd over hebben. Ik zou dit iedereen aanraden die wil beginnen met duiken. Angela en Bart nogmaals bedankt voor de duidelijke en gestructureerde lessen groeten Sven
mark polet
mark polet
05/08/2022
Hele goede eerste duikervaring gehad bij Duikcursus.nl. De instructeur (Bart) neemt rustig de tijd om alles duidelijk uit te leggen en eventuele vragen te beantwoorden. Er hing gedurende de hele cursus een ontspannen sfeer en ik heb in een veilige omgeving mijn eerste duikervaring opgedaan met een goed onderhouden uitrusting. Het volgen van deze cursus heeft mij een goed, veilig en voorbereid gevoel gegeven voor mijn toekomstige duiken
Dirk Heesterbeek
Dirk Heesterbeek
02/08/2022
Nick van der Ven
Nick van der Ven
25/07/2022
Professionele mensen, goede uitleg en nemen de tijd om iets goed aan te leren!
hoi doei
hoi doei
17/07/2022
Froukje Hiel
Froukje Hiel
11/07/2022
Op een leuke manier de PADI gehaald met een fijne instructeur (Bart).
Lynn Jansen
Lynn Jansen
29/06/2022
Hele fijne en kundige begeleiding gehad van Bart in deze cursus. Erg tevreden!
Joost Maas
Joost Maas
28/06/2022
Bart legt alles duidelijk en geduldig uit. Aanrader!
Betthe
Betthe
27/06/2022