Cursus reviews van cursisten

Ideale duikcursus!

Rated 5,0 out of 5

Hele fijne duikschool om je PADI te halen. Thuis de theorie en in 2 dagen de praktijk, was voor ons perfect! Zeker vergeleken met het alternatief van 8 avonden. Bart deed niks gehaast, alles werd duidelijk uitgelegd en je krijgt goede feedback op hoe je de oefeningen uitvoert. Absolute aanrader!

Thijs

Super ervaring op een super duikschool

Rated 5,0 out of 5

Gisteren hebben wij onze duikcursus afgesloten. Veel geleerd en veel overwonnen. Zelfs oorproblemen opgelost. Angela is erg geduldig en straalt veel rust uit. Kortom wij hebben het erg fijn gehad en super genoten. Zeker een aanrader! Onwijs bedankt Angela en Bart ( voor alle informatie).

Leontien en Isabel

Goede duikschool

Rated 5,0 out of 5

Goede duikschool waarbij alles rustig wordt uitgelegd. Bart is een geweldige instructeur. Goede locatie en top materiaal wat er gebruikt wordt. Voor de vervolg cursus komen we zeker hier terug.

John en shannon

Super ervaring

Rated 5,0 out of 5

3 super dagen gehad. Veel geleerd en ons duikbrevet in the pocket! Bart bedankt!

Michael&bianca

Super goede begeleiding

Rated 5,0 out of 5

Super goede begeleiding’, 5, ‘Echt een super gave open water cursus gehad samen met mijn zoon van 11. Zeker aan te raden. Heel goede begeleiding ongedwongen sfeer en een leuke en gezellige instructeur. Kortom zeker een aanrader voor jong en oud. Bart heel erg bedankt!!

Dennis en Dylano

Leuk weekend gehad

Rated 5,0 out of 5

Cursus was zeer leuk om te doen Bart weet zeker waar die het over heeft en legt het je allemaal goed en rustig uit en neemt de tijd voor jou en anderen duik locatie was ook mooi om er te duiken het was een zeer geslaagd weekend en zeker leuk om te doen al met al is het gewoon een hele goeie duikschool om hier je padi te halen!

Luuc

Duikcursus.nl was super!

Rated 5,0 out of 5

Afgelopen week een duikcursus gedaan bij Bart. Bij het begin had ik 0,0 ervaring met duiken. Na 2 dagen les en de nodige aanwijzingen en adviezen van Bart mijn Padi gehaald! Bart was een super leermeester met geduld en goede uitleg. Een goede aanrader voor iedereen die vanuit een nulpunt zijn Padi wil halen. Bart: super bedankt!

Robert Meeuwissen

Cursus reviews van facebook

    Prima duikschool. Kleinschalig en persoonlijke begeleiding.

    Jeroen Beekmans
    13 maart 2015

    Een geweldige padi open water cursus gedaan bij Bart samen met mijn zoontje van 11. goede begeleiding en leren op je eigen tempo lekker ongedwongen en ontspannen. zeker aan te raden voor jong en oud. Bart tot de volgende keer we hebben er nu al weer zin in????

    Dennis Leijser
    14 augustus 2020

    Sinds gisteren in het bezit van een open water padi brevet. Ondanks de slechte weersomstandigheden en het koude water een fantastisch en leerzaam weekend! Bart, dankzij jou enthousiasme en geduld (met maskers klaren en afblazende ademautomaten ) hebben wij ons brevet kunnen halen. Bedankt hiervoor!

    Alex van der Zwaluw
    30 april 2018

+10 Jaar Actief

Online Theorie

PADI Elite Award

Uitstekend
Gebaseerd op 96 recensies
Aldevina da Silva
Aldevina da Silva
11/10/2023
De cursus was gezellig, ontzettend informatief en vooral heel erg leuk. Bart is een fantastische instructeur die de tijd neemt en veel uitleg geeft over het hoe, wat en waarom. Absolute aanrader om hier je duikbrevet te halen!!
Bard Bart
Bard Bart
06/10/2023
Super fijne les gehad. Goede rustige uitleg!
Anouk Van Gerven
Anouk Van Gerven
20/09/2023
Bart zorgt ervoor dat jij op jouw tempo je brevet kunt halen, of dat nu versneld is of je wat meer tijd nodig hebt maakt niet uit. Hij voelt de groep goed aan maar heeft ook heel veel individuele aandacht voor je. Vooral ook een hele gezellige cursus geweest! zeker een om aan te raden!
Jens
Jens
04/09/2023
Moniek Smits (A.C.Smits aanhangwagens)
Moniek Smits (A.C.Smits aanhangwagens)
28/08/2023
Afgelopen weekend ons duikbrevet gehaald onder deskundige leiding van Bart. We waren snel vertrouwd met de materialen en we hebben goede les gehad. Echt een aanrader!
Roel Bluijs
Roel Bluijs
24/08/2023
Laagdrempelig, enthousiast, leerzaam, maar vooral heel erg leuk om te doen!
Youri Nooijen
Youri Nooijen
13/08/2023
Erg leuke duikschool en een mooie locatie ook om te leren duiken! Bart Simons (duikinstructeur) neemt de tijd om alles goed uit te leggen!
Ron Willems
Ron Willems
13/08/2023
11-13 augustus 2023 de Open Water Diver Cursus gedaan onder leiding van Bart. Bart is een uitstekende instructeur met veel kennis en ervaring, legt zaken goed uit, vriendelijk, heeft humor, neemt de tijd en past de snelheid goed aan op de groep. De locatie is goed (binnenzwembad, een meer en goede toilet/douche faciliteiten) en de duikspullen zijn prima. Echt een aanrader!
Pia Lukte Schipholt
Pia Lukte Schipholt
24/07/2023
Bart is een echt mensen mens die oog heeft voor de behoefte van een ieder als het aankomt op doorzettingsvermogen, plezier en passie overbrengen en laten beleven. Deze passie voor het duiken leeft hij voor in zijn duikschool. Samen met mijn 2 oudste kinderen in de leeftijd van 10 en 13 jaar heb ik in 3 dagen vol plezier en uitdaging ons padi open water brevet mogen behalen! Met opbouwende oefeningen in zowel het zwembad als in het buitenwater leer je op eigen tempo in een rustige positieve sfeer alle vaardigheden die hiervoor nodig zijn aan. Bart heeft door zijn ruime kennis en ervaring genoeg tools in zijn rugzak om in te zetten wanneer je ergens tegenaan loopt. Of het nu om een andere duikbriloptie gaat of om een positieve twist in de mindset, hij denkt en kijkt met je mee! In de weken voorafgaand aan deze praktijkervaring hebben we thuis onze theorie behaald welke goed te volgen is voor jong en oud. De locatie is netjes verzorgd met o.a. warme douches, fasciliteiten om iets te nuttigen en bovenal schoon! Wij zijn Bart enorm dankbaar voor deze fijne ervaring en kijken hierdoor met nog meer plezier uit naar onze duiktripjes in zowel binnen- als buitenland. Bart, dankjewel voor je inzet, tijd, geduld en het delen van jouw passie voor het duiken!
Marc Diks
Marc Diks
18/07/2023