Cursus reviews van cursisten

Super ervaring op een super duikschool

Rated 5 out of 5

Gisteren hebben wij onze duikcursus afgesloten. Veel geleerd en veel overwonnen. Zelfs oorproblemen opgelost. Angela is erg geduldig en straalt veel rust uit. Kortom wij hebben het erg fijn gehad en super genoten. Zeker een aanrader! Onwijs bedankt Angela en Bart ( voor alle informatie).

Leontien en Isabel

Goede duikschool

Rated 5 out of 5

Goede duikschool waarbij alles rustig wordt uitgelegd. Bart is een geweldige instructeur. Goede locatie en top materiaal wat er gebruikt wordt. Voor de vervolg cursus komen we zeker hier terug.

John en shannon

Super ervaring

Rated 5 out of 5

3 super dagen gehad. Veel geleerd en ons duikbrevet in the pocket! Bart bedankt!

Michael&bianca

Super goede begeleiding

Rated 5 out of 5

Super goede begeleiding’, 5, ‘Echt een super gave open water cursus gehad samen met mijn zoon van 11. Zeker aan te raden. Heel goede begeleiding ongedwongen sfeer en een leuke en gezellige instructeur. Kortom zeker een aanrader voor jong en oud. Bart heel erg bedankt!!

Dennis en Dylano

Leuk weekend gehad

Rated 5 out of 5

Cursus was zeer leuk om te doen Bart weet zeker waar die het over heeft en legt het je allemaal goed en rustig uit en neemt de tijd voor jou en anderen duik locatie was ook mooi om er te duiken het was een zeer geslaagd weekend en zeker leuk om te doen al met al is het gewoon een hele goeie duikschool om hier je padi te halen!

Luuc

Duikcursus.nl was super!

Rated 5 out of 5

Afgelopen week een duikcursus gedaan bij Bart. Bij het begin had ik 0,0 ervaring met duiken. Na 2 dagen les en de nodige aanwijzingen en adviezen van Bart mijn Padi gehaald! Bart was een super leermeester met geduld en goede uitleg. Een goede aanrader voor iedereen die vanuit een nulpunt zijn Padi wil halen. Bart: super bedankt!

Robert Meeuwissen

open water 3 dagen

Rated 5 out of 5

Bart weet waar hij het over heeft, de eerste dag was meteen ontspannen en relaxt. de training verliep vlot en ontspannen. Alles was goed geregeld, lekker warm douchen na de elke duiken en met een goede uitrusting was het allemaal erg goed te doen! na 2 dagen weggegaan met brevet op zak. Ik kom zeker terug met vriendin om de advanced bij Bart te gaan doen!

Patrick

Cursus reviews van facebook

  Net gebeld voor info voor cursus in het voorjaar Prima geholpen. tot 2015!

  Mark van Meeteren Avatar Mark van Meeteren
  oktober 15, 2014

  Onze dochters (11 en 14) hebben afgelopen weekend hun duikbrevet gehaald. Het was pittig (zeker door het koude weer en water), maar die meiden bleven enthousiast. Bart zorgde, met heel veel geduld en enthousiasme, voor voldoende afwisseling waardoor de combinatie van theorie en praktijk uitstekend was vol te houden. Wij hebben zelf, na 15 jaar niet gedoken te hebben, weer een check up duik gemaakt met Bart. Eerst in het zwembad, maar daarna met z’n allen in het meer. Helemaal te gek. Bart, je hebt echt top! Bedankt voor een fantastische ervaring.

  Esmeralda van der Plas Avatar Esmeralda van der Plas
  mei 3, 2017

  Top weekend gehad, Gezellige sfeer. Goede persoonlijke begeleiding. Angela,Bart en Jeroen Bedankt (y)

  Roel Willems Avatar Roel Willems
  oktober 19, 2015

+10 Jaar Actief

Online Theorie

PADI Elite Award

Uitstekend
Gebaseerd op 82 recensies
David Brode
David Brode
27/04/2023
Als je je PADI wilt halen dan ga je naar Bart. De uitleg is helder, er wordt tijd voor je genomen en vooral de manier waarop de dagen in elkaar overvloeien zijn top. Op elk moment voel je je veilig om te leren wat duiken is en hoe je dat verantwoordelijk kunt doen. Na drie dagen zitten de gewoonten er goed in en ik kijk er naar uit om een vervolgcursus bij Bart te volgen. Bedankt!
S Li
S Li
24/04/2023
Je duikvakanties goed beginnen met een geweldige leservaring Afgelopen 3 dagen de Open Water Diver Cursus gedaan onder leiding van Bart, echt een hele goede instructeur. Veel ervaring, kennis van zaken, geduldig, vriendelijk, duidelijk en benaderbaar. Alles was perfect geregeld. Locatie, apparatuur, … Ik ben klaar om mijn eerste duiken op vakantie te maken. Dank je wel Bart!!! Tot een volgende keer, Lian
Marjolijn Brouwer
Marjolijn Brouwer
06/02/2023
Goede duikschool op een leuke locatie. Handig dat je in 3 dagen en daarnaast zelfstudie je Padi kan halen.
Mirthe van Gompel
Mirthe van Gompel
17/10/2022
Tijdens de cursus is er oog voor ieders eigen tempo en ontwikkeling. Het veilig, beheerst en ontspannen (leren) duiken staan voorop. De instructeur is een vriendelijke en enthousiaste man. Het aanbod wordt mooi verdeeld over de cursusdagen. Persoonlijke aandacht was zeker aanwezig en er is genoeg ruimte tussendoor, wat voor mensen die het spannend vinden, fijn kan zijn. Ben je iemand die er snel ‘doorheen fietst’ zou het wat sneller mogen. Naast een Padi op zak, ook een fijn weekend gehad hier. Aanrader!
Joris Vernooij
Joris Vernooij
21/09/2022
Johan Kuipers
Johan Kuipers
14/09/2022
Duikcursus.nl is een absolute aanrader. Bart zorgt ervoor dat je in 3 dagen vol vertrouwen je verdere duikavonturen tegemoet gaat. Kortom een fijne duikschool en top begeleiding.
Gerdjan van Hagen
Gerdjan van Hagen
30/08/2022
Hartstikke leuke cursus. Door problemen met oor niet in 1 weekend brevet kunnen halen maar dankzij flexibiliteit van de duikschool toch alles kunnen halen uiteindelijk. Bedankt 👍
Sven Wilmsen
Sven Wilmsen
25/08/2022
Zeer duidelijk en goede lesgevers. Ideaal voor mensen die altijd hebben willen leren duiken maar niet te veel tijd over hebben. Ik zou dit iedereen aanraden die wil beginnen met duiken. Angela en Bart nogmaals bedankt voor de duidelijke en gestructureerde lessen groeten Sven
mark polet
mark polet
05/08/2022
Hele goede eerste duikervaring gehad bij Duikcursus.nl. De instructeur (Bart) neemt rustig de tijd om alles duidelijk uit te leggen en eventuele vragen te beantwoorden. Er hing gedurende de hele cursus een ontspannen sfeer en ik heb in een veilige omgeving mijn eerste duikervaring opgedaan met een goed onderhouden uitrusting. Het volgen van deze cursus heeft mij een goed, veilig en voorbereid gevoel gegeven voor mijn toekomstige duiken
Dirk Heesterbeek
Dirk Heesterbeek
02/08/2022