Cursus reviews van cursisten

goede duikschool

Rated 4 out of 5

Afgelopen weekend mijn brevet gehaald in een relaxte en gezellige sfeer op een mooie locatie met goede sanitaire voorzieningen Veel geleerd in een korte tijd van Bart die geduldig en serieus les geeft maar ook tijd heeft voor een geintje tussendoor Bedankt Bart voor gezellige en leerzame weekeinde Tot…….

Theo

Goede duikschool en goede instructeur

Rated 5 out of 5

Goede duikschool en goede instructeur’, 5, ‘Heden , 9 augustus 2018, mijn brevet PADI Open Water Diver behaald en hierbij wil ik Bart bedanken voor zijn inspanningen en deskundigheid. Mvg Raimond.

Raimond Vogt

Bedankt voor het enthousiasme!

Rated 5 out of 5

Moderne, nieuwe en goed verzorgde materialen zorgden gelijk al voor een vertrouwd gevoel. Daarnaast werden we super goed en enthousiast begeleid, niet alleen door Bart en Angela, maar ook onze duikinstructeur Jeroen was erg enthousiast en gaf heldere uitleg. Door de kou (in het weekend van 28 en 29 april 2018) ben ik bij de laatste duiken afgehaakt. Maar dankzij alle duidelijke formulieren die ik had meegekregen heb ik de cursus zonder problemen in Lanzarote kunnen afmaken. Kortom: zeker een aanrader om hier je duikcursus te volgen. In het koudere seizoen is het misschien beter om het niet in twee dagen te willen doen maar er gewoon 3 dagen voor uit te trekken. Bart, Angela en Jeroen: bedankt!

Roy en Laura

Zeer professioneel en uitgebreid

Rated 5 out of 5

Net terug van onze 3-daagse PADI open water cursus. Bart en Angela zijn zeer gedreven, serieus en het is duidelijk te merken dat duiken ze van hun hobby werk hebben gemaakt. Met veel enthousiasme werden wij begeleid, en kregen wij steeds meer zelfvertrouwen. De locatie is netjes, de theorie wordt uitgebreid behandeld, en ook voor de praktijklessen werd uitgebreid de tijd genomen, ook als je moeite hebt met bepaalde oefeningen. Er is veel hart voor de zaak en dat maakt van een spannende activiteit een relaxte hobby. Heel veel dank, en zeer waarschijnlijk tot ziens! Aat, Tim en Manon.

Manon

Ideale duikcursus

Rated 5 out of 5

Ideale duikcursus; in 3 dagen de volledige cursus afronden (theorie, zwembad en praktijk) met een heel goede instructeur en de mogelijkheid om op de camping (5 sterren) waar alles plaatsvindt te overnachten.

Ruth

Leerzame cursus en prima instructie!

Rated 5 out of 5

Vandaag de specialty peak performance buoyancy gedaan onder leiding van Bart. Wederom erg leuke en leerzame cursus en prima instructie. Bedankt weer en tot ziens!

Jeroen

Perfecte opleiding

Rated 5 out of 5

Prima duikschool, in drie dagen tijd leer je alle basistechnieken en vooral ontwikkel je het vertrouwen om zelfstandig te gaan duiken – een echte aanrader, kleinschalig, prima onderwijs, stap voor stap en op je eigen tempo! Bart, reuze bedankt Jeroen en Ellen

Jeroen en Ellen

Cursus reviews van facebook

  Net gebeld voor info voor cursus in het voorjaar Prima geholpen. tot 2015!

  Mark van Meeteren Avatar Mark van Meeteren
  oktober 15, 2014

  Onze dochters (11 en 14) hebben afgelopen weekend hun duikbrevet gehaald. Het was pittig (zeker door het koude weer en water), maar die meiden bleven enthousiast. Bart zorgde, met heel veel geduld en enthousiasme, voor voldoende afwisseling waardoor de combinatie van theorie en praktijk uitstekend was vol te houden. Wij hebben zelf, na 15 jaar niet gedoken te hebben, weer een check up duik gemaakt met Bart. Eerst in het zwembad, maar daarna met z’n allen in het meer. Helemaal te gek. Bart, je hebt echt top! Bedankt voor een fantastische ervaring.

  Esmeralda van der Plas Avatar Esmeralda van der Plas
  mei 3, 2017

  Afgelopen week na 15 jaar het duiken weer opgepakt. Nu met het hele gezin. Top begeleiding, ontspannen met een persoonlijke touch. Super gedaan Bart. We komen graag terug voor een vervolg.

  Lucas Digant Van Gool Avatar Lucas Digant Van Gool
  augustus 3, 2019

+10 Jaar Actief

Online Theorie

PADI Elite Award

Gebaseerd op 77 recensies
Gerdjan van Hagen
Gerdjan van Hagen
30/08/2022
Hartstikke leuke cursus. Door problemen met oor niet in 1 weekend brevet kunnen halen maar dankzij flexibiliteit van de duikschool toch alles kunnen halen uiteindelijk. Bedankt ?
Sven Wilmsen
Sven Wilmsen
25/08/2022
Zeer duidelijk en goede lesgevers. Ideaal voor mensen die altijd hebben willen leren duiken maar niet te veel tijd over hebben. Ik zou dit iedereen aanraden die wil beginnen met duiken. Angela en Bart nogmaals bedankt voor de duidelijke en gestructureerde lessen groeten Sven
mark polet
mark polet
05/08/2022
Hele goede eerste duikervaring gehad bij Duikcursus.nl. De instructeur (Bart) neemt rustig de tijd om alles duidelijk uit te leggen en eventuele vragen te beantwoorden. Er hing gedurende de hele cursus een ontspannen sfeer en ik heb in een veilige omgeving mijn eerste duikervaring opgedaan met een goed onderhouden uitrusting. Het volgen van deze cursus heeft mij een goed, veilig en voorbereid gevoel gegeven voor mijn toekomstige duiken
Dirk Heesterbeek
Dirk Heesterbeek
02/08/2022
Nick van der Ven
Nick van der Ven
25/07/2022
Professionele mensen, goede uitleg en nemen de tijd om iets goed aan te leren!
hoi doei
hoi doei
17/07/2022
Froukje Hiel
Froukje Hiel
11/07/2022
Op een leuke manier de PADI gehaald met een fijne instructeur (Bart).
Lynn Jansen
Lynn Jansen
29/06/2022
Hele fijne en kundige begeleiding gehad van Bart in deze cursus. Erg tevreden!
Joost Maas
Joost Maas
28/06/2022
Bart legt alles duidelijk en geduldig uit. Aanrader!
Betthe
Betthe
27/06/2022