Cursus reviews van cursisten

open water 3 dagen

Rated 5,0 out of 5

Bart weet waar hij het over heeft, de eerste dag was meteen ontspannen en relaxt. de training verliep vlot en ontspannen. Alles was goed geregeld, lekker warm douchen na de elke duiken en met een goede uitrusting was het allemaal erg goed te doen! na 2 dagen weggegaan met brevet op zak. Ik kom zeker terug met vriendin om de advanced bij Bart te gaan doen!

Patrick

3 topdagen

Rated 5,0 out of 5

Ben blij dat ik hier mijn open water heb gehaald! Bart is didactisch en methodisch erg sterk, waardoor de lessen fijn waren, de theorie en praktijk makkelijk te begrijpen was en ik nu supergoed op reis kan en vol vertrouwen ga duiken. Ook erg fijn dat het door de week kan. Zou iedereen aanraden om in 3 dagen bij Bart zijn Padi te halen. groeten, Froukje

Froukje

Klaar voor Nitrox dankzij Bart

Rated 5,0 out of 5

Bart bedankt voor de fijne cursus. Duidelijke instructies met de nadruk op veiligheid. Dankzij jou zijn wij klaar voor een paar mooie en veilige nitrox vakantie duiken.

Pierre

goede duikschool

Rated 4,0 out of 5

Afgelopen weekend mijn brevet gehaald in een relaxte en gezellige sfeer op een mooie locatie met goede sanitaire voorzieningen Veel geleerd in een korte tijd van Bart die geduldig en serieus les geeft maar ook tijd heeft voor een geintje tussendoor Bedankt Bart voor gezellige en leerzame weekeinde Tot…….

Theo

Goede duikschool en goede instructeur

Rated 5,0 out of 5

Goede duikschool en goede instructeur’, 5, ‘Heden , 9 augustus 2018, mijn brevet PADI Open Water Diver behaald en hierbij wil ik Bart bedanken voor zijn inspanningen en deskundigheid. Mvg Raimond.

Raimond Vogt

Bedankt voor het enthousiasme!

Rated 5,0 out of 5

Moderne, nieuwe en goed verzorgde materialen zorgden gelijk al voor een vertrouwd gevoel. Daarnaast werden we super goed en enthousiast begeleid, niet alleen door Bart en Angela, maar ook onze duikinstructeur Jeroen was erg enthousiast en gaf heldere uitleg. Door de kou (in het weekend van 28 en 29 april 2018) ben ik bij de laatste duiken afgehaakt. Maar dankzij alle duidelijke formulieren die ik had meegekregen heb ik de cursus zonder problemen in Lanzarote kunnen afmaken. Kortom: zeker een aanrader om hier je duikcursus te volgen. In het koudere seizoen is het misschien beter om het niet in twee dagen te willen doen maar er gewoon 3 dagen voor uit te trekken. Bart, Angela en Jeroen: bedankt!

Roy en Laura

Zeer professioneel en uitgebreid

Rated 5,0 out of 5

Net terug van onze 3-daagse PADI open water cursus. Bart en Angela zijn zeer gedreven, serieus en het is duidelijk te merken dat duiken ze van hun hobby werk hebben gemaakt. Met veel enthousiasme werden wij begeleid, en kregen wij steeds meer zelfvertrouwen. De locatie is netjes, de theorie wordt uitgebreid behandeld, en ook voor de praktijklessen werd uitgebreid de tijd genomen, ook als je moeite hebt met bepaalde oefeningen. Er is veel hart voor de zaak en dat maakt van een spannende activiteit een relaxte hobby. Heel veel dank, en zeer waarschijnlijk tot ziens! Aat, Tim en Manon.

Manon

Cursus reviews van facebook

  Beste Bart , Heel erg bedankt voor het coachen en uiteindelijk het halen van ons brevet. Je hebt ons 3 dagen zeer intensief gemotiveerd en geinstrueerd. Nogmaals heel erg bedankt. Grt van Rob en Niklas Bakker

  Rob Bakker Avatar Rob Bakker
  5 juni 2015

  Goede en gezellige cursus gehad, zeer professioneel !. zeker een aanrader! Bedankt !

  Mike Goossens Avatar Mike Goossens
  9 juni 2014

  vandaag de open water dive afgerond. super fijn de uitleg gehad. Bart is zeker een deskundige leraar!! super gezellig en duidelijk. zeker een aanrader!! wij met ons 0,0 ervaring hebben dankzij hem toch gewoon leren duiken. we kregen altijd duidelijk antwoord op al onze vragen.

  Lindsay Vromans Avatar Lindsay Vromans
  24 juli 2019

+10 Jaar Actief

Online Theorie

PADI Elite Award

Uitstekend
Gebaseerd op 82 recensies
David Brode
David Brode
27/04/2023
Als je je PADI wilt halen dan ga je naar Bart. De uitleg is helder, er wordt tijd voor je genomen en vooral de manier waarop de dagen in elkaar overvloeien zijn top. Op elk moment voel je je veilig om te leren wat duiken is en hoe je dat verantwoordelijk kunt doen. Na drie dagen zitten de gewoonten er goed in en ik kijk er naar uit om een vervolgcursus bij Bart te volgen. Bedankt!
S Li
S Li
24/04/2023
Je duikvakanties goed beginnen met een geweldige leservaring Afgelopen 3 dagen de Open Water Diver Cursus gedaan onder leiding van Bart, echt een hele goede instructeur. Veel ervaring, kennis van zaken, geduldig, vriendelijk, duidelijk en benaderbaar. Alles was perfect geregeld. Locatie, apparatuur, … Ik ben klaar om mijn eerste duiken op vakantie te maken. Dank je wel Bart!!! Tot een volgende keer, Lian
Marjolijn Brouwer
Marjolijn Brouwer
06/02/2023
Goede duikschool op een leuke locatie. Handig dat je in 3 dagen en daarnaast zelfstudie je Padi kan halen.
Mirthe van Gompel
Mirthe van Gompel
17/10/2022
Tijdens de cursus is er oog voor ieders eigen tempo en ontwikkeling. Het veilig, beheerst en ontspannen (leren) duiken staan voorop. De instructeur is een vriendelijke en enthousiaste man. Het aanbod wordt mooi verdeeld over de cursusdagen. Persoonlijke aandacht was zeker aanwezig en er is genoeg ruimte tussendoor, wat voor mensen die het spannend vinden, fijn kan zijn. Ben je iemand die er snel ‘doorheen fietst’ zou het wat sneller mogen. Naast een Padi op zak, ook een fijn weekend gehad hier. Aanrader!
Joris Vernooij
Joris Vernooij
21/09/2022
Johan Kuipers
Johan Kuipers
14/09/2022
Duikcursus.nl is een absolute aanrader. Bart zorgt ervoor dat je in 3 dagen vol vertrouwen je verdere duikavonturen tegemoet gaat. Kortom een fijne duikschool en top begeleiding.
Gerdjan van Hagen
Gerdjan van Hagen
30/08/2022
Hartstikke leuke cursus. Door problemen met oor niet in 1 weekend brevet kunnen halen maar dankzij flexibiliteit van de duikschool toch alles kunnen halen uiteindelijk. Bedankt 👍
Sven Wilmsen
Sven Wilmsen
25/08/2022
Zeer duidelijk en goede lesgevers. Ideaal voor mensen die altijd hebben willen leren duiken maar niet te veel tijd over hebben. Ik zou dit iedereen aanraden die wil beginnen met duiken. Angela en Bart nogmaals bedankt voor de duidelijke en gestructureerde lessen groeten Sven
mark polet
mark polet
05/08/2022
Hele goede eerste duikervaring gehad bij Duikcursus.nl. De instructeur (Bart) neemt rustig de tijd om alles duidelijk uit te leggen en eventuele vragen te beantwoorden. Er hing gedurende de hele cursus een ontspannen sfeer en ik heb in een veilige omgeving mijn eerste duikervaring opgedaan met een goed onderhouden uitrusting. Het volgen van deze cursus heeft mij een goed, veilig en voorbereid gevoel gegeven voor mijn toekomstige duiken
Dirk Heesterbeek
Dirk Heesterbeek
02/08/2022