Cursus reviews van cursisten

open water 3 dagen

Bart weet waar hij het over heeft, de eerste dag was meteen ontspannen en relaxt. de training verliep vlot en ontspannen. Alles was goed geregeld, lekker warm douchen na de elke duiken en met een goede uitrusting was het allemaal erg goed te doen! na 2 dagen weggegaan met brevet op zak. Ik kom zeker terug met vriendin om de advanced bij Bart te gaan doen!

Patrick

3 topdagen

Ben blij dat ik hier mijn open water heb gehaald! Bart is didactisch en methodisch erg sterk, waardoor de lessen fijn waren, de theorie en praktijk makkelijk te begrijpen was en ik nu supergoed op reis kan en vol vertrouwen ga duiken. Ook erg fijn dat het door de week kan. Zou iedereen aanraden om in 3 dagen bij Bart zijn Padi te halen. groeten, Froukje

Froukje

Klaar voor Nitrox dankzij Bart

Bart bedankt voor de fijne cursus. Duidelijke instructies met de nadruk op veiligheid. Dankzij jou zijn wij klaar voor een paar mooie en veilige nitrox vakantie duiken.

Pierre

goede duikschool

Afgelopen weekend mijn brevet gehaald in een relaxte en gezellige sfeer op een mooie locatie met goede sanitaire voorzieningen Veel geleerd in een korte tijd van Bart die geduldig en serieus les geeft maar ook tijd heeft voor een geintje tussendoor Bedankt Bart voor gezellige en leerzame weekeinde Tot…….

Theo

Goede duikschool en goede instructeur

Goede duikschool en goede instructeur’, 5, ‘Heden , 9 augustus 2018, mijn brevet PADI Open Water Diver behaald en hierbij wil ik Bart bedanken voor zijn inspanningen en deskundigheid. Mvg Raimond.

Raimond Vogt

Bedankt voor het enthousiasme!

Moderne, nieuwe en goed verzorgde materialen zorgden gelijk al voor een vertrouwd gevoel. Daarnaast werden we super goed en enthousiast begeleid, niet alleen door Bart en Angela, maar ook onze duikinstructeur Jeroen was erg enthousiast en gaf heldere uitleg. Door de kou (in het weekend van 28 en 29 april 2018) ben ik bij de laatste duiken afgehaakt. Maar dankzij alle duidelijke formulieren die ik had meegekregen heb ik de cursus zonder problemen in Lanzarote kunnen afmaken. Kortom: zeker een aanrader om hier je duikcursus te volgen. In het koudere seizoen is het misschien beter om het niet in twee dagen te willen doen maar er gewoon 3 dagen voor uit te trekken. Bart, Angela en Jeroen: bedankt!

Roy en Laura

Zeer professioneel en uitgebreid

Net terug van onze 3-daagse PADI open water cursus. Bart en Angela zijn zeer gedreven, serieus en het is duidelijk te merken dat duiken ze van hun hobby werk hebben gemaakt. Met veel enthousiasme werden wij begeleid, en kregen wij steeds meer zelfvertrouwen. De locatie is netjes, de theorie wordt uitgebreid behandeld, en ook voor de praktijklessen werd uitgebreid de tijd genomen, ook als je moeite hebt met bepaalde oefeningen. Er is veel hart voor de zaak en dat maakt van een spannende activiteit een relaxte hobby. Heel veel dank, en zeer waarschijnlijk tot ziens! Aat, Tim en Manon.

Manon

Cursus reviews van facebook

    Super leuke duikschool. heel professioneel. Aanrader.

    Cees Faes
    22 april 2014

    Afgelopen weekend een 3-daagse PADI Open Water cursus gevolgd bij Bart en Angela. Hun enorme passie voor duiken dragen ze over op cursisten. Ze zijn enthousiast, hebben veel geduld en zijn zeer deskundig. Goeie faciliteiten en leuke locatie voor beginners met een plas op loopafstand. Inmiddels hebben we ons ingeschreven voor een vervolgcursus. Angela en Bart, bedankt! �

    Carolien Bosman
    4 juli 2017

    Geweldige duikschool!Kleinschalig en super begeleiding!

    Sylvia van Pinxteren
    16 juni 2015

+10 Jaar Actief

Online Theorie

PADI Elite Award

Uitstekend
Gebaseerd op 102 recensies
Thijs Hellings
Thijs Hellings
28/05/2024
Prima faciliteiten, goede instructeur & organisatie en in 3 dagen een duikbrevet kunnen halen, waarmee ik met vertrouwen op mijn opleiding in de toekomst mijn (vakantie) duiken kan gaan maken met mijn buddy. Heel goed bevallen!
Michel Zilverstand
Michel Zilverstand
23/05/2024
Als u snel uw duik brevet wil halen is dit zeker een aanrader . Bart onze duik instructeur was gewoon top. Dus Bart bedankt voor dit fijne weekend ik had me geen betere instructeur kunnen wensen.
Pedro de Jager
Pedro de Jager
17/05/2024
Prima cursus! Bart is echt een heel gedreven leraar die je alle aspecten van het duiken echt goed wil aanleren en ook nog een gezellige vent, kortom een aanrader.
Jan Kraat
Jan Kraat
01/05/2024
Ik volmaakte mijn cursus Open Water samen met drie andere op twee en een halve dag. De kleinere groep en tijdsindeling zorgde voor een heel persoonlijke en duidelijke aanpak. Je hebt op het einde echt het gevoel dat je klaar bent voor het echte werk. Ik zou het zo opnieuw doen en het iedereen aanraden. Een dikke 10 op 10 voor Bart! -
Victor Ruiter
Victor Ruiter
01/05/2024
Mooie cursus gehad met een duidelijk en top begeleiding van Bart.
Maike van Dartel
Maike van Dartel
24/04/2024
Veel geleerd onder de goede begeleiding van Angela! Fijne opzet waarin je je brevet in een aantal aaneengesloten dagen kan halen. Ook handig dat er faciliteiten op het park zelf aanwezig zijn voor bv. omkleden, douchen en ev. ook overnachting.
Pia Lukte Schipholt
Pia Lukte Schipholt
20/04/2024
Bart is een echt mensen mens die oog heeft voor de behoefte van een ieder als het aankomt op doorzettingsvermogen, plezier en passie overbrengen en laten beleven. Deze passie voor het duiken leeft hij voor in zijn duikschool. Samen met mijn 2 oudste kinderen in de leeftijd van 10 en 13 jaar heb ik in 3 dagen vol plezier en uitdaging ons padi open water brevet mogen behalen! Met opbouwende oefeningen in zowel het zwembad als in het buitenwater leer je op eigen tempo in een rustige positieve sfeer alle vaardigheden die hiervoor nodig zijn aan. Bart heeft door zijn ruime kennis en ervaring genoeg tools in zijn rugzak om in te zetten wanneer je ergens tegenaan loopt. Of het nu om een andere duikbriloptie gaat of om een positieve twist in de mindset, hij denkt en kijkt met je mee! In de weken voorafgaand aan deze praktijkervaring hebben we thuis onze theorie behaald welke goed te volgen is voor jong en oud. De locatie is netjes verzorgd met o.a. warme douches, fasciliteiten om iets te nuttigen en bovenal schoon! Wij zijn Bart enorm dankbaar voor deze fijne ervaring en kijken hierdoor met nog meer plezier uit naar onze duiktripjes in zowel binnen- als buitenland. Bart, dankjewel voor je inzet, tijd, geduld en het delen van jouw passie voor het duiken!
Joris Vernooij
Joris Vernooij
12/03/2024
Aldevina da Silva
Aldevina da Silva
11/10/2023
De cursus was gezellig, ontzettend informatief en vooral heel erg leuk. Bart is een fantastische instructeur die de tijd neemt en veel uitleg geeft over het hoe, wat en waarom. Absolute aanrader om hier je duikbrevet te halen!!
Bard Bart
Bard Bart
06/10/2023
Super fijne les gehad. Goede rustige uitleg!